Tag: desființare

Browse our exclusive articles!

Barna: ”Pe subiectul SIIJ avem o poziţie a UDMR care dorește doar mutarea Secţiei la Parchetul General și nu desfiinţarea acesteia”

Colegul meu, ministrul Justiţiei, Stelian Ion, a prezentat mai multe căi. Pentru a putea să faci reformă în Justiţie, e nevoie ca toate forţele politice care contează să susţină acest demers.

Bolojan, primele înfrângeri: Nu poate scăpa de „vila lui Ceaușescu” și nu poate muta angajații Ansamblului Crișana la Centrul Cultural Bihor

Abia a terminat Bolojan de citit titlul primului proiect, referitor la desființare, că liderul grupului PSD, Felix Cozma (care a participat la ședință online), a luat cuvântul pentru a spune că PNL nu-și mai merită denumirea de „Național” întrucât consilierii liberali desființează Ansamblul Crișana, care „a fost și va rămâne un etalon”.

Stelian Ion afirmă că desființarea SIIJ ar fi fost deja un obiectiv îndeplinit, dacă UDMR respecta programul de guvernare: „Criticile cred că ar trebui...

Soluţia pentru deblocarea proiectului de desfiinţare a SIIJ şi a legilor justiţiei este una simplă: respectarea angajamentelor asumate în programul de guvernare şi în relaţia cu Uniunea Europeană.

Dragu: ”Am continuat discuţiile pentru desfiinţarea Secţiei speciale, dar există opinii diferite între partidele de coaliţie”

Ştiţi bine că am continuat discuţiile pentru desfiinţarea Secţiei speciale şi că există opinii diferite între partidele de coaliţie. Continuăm dialogul. Sincer, nu mă aştept la o sesiune extraordinară acum, pentru desfiinţarea SIIJ, dar în septembrie vom relua discuţiile.

Bode: ”Nu putem să ne permitem nici măcar, aşa, dezbateri de genul celor demarate în zona online de desfiinţare, citez, a Ministerului Afacerilor Interne”

Eram pe scenă. Eu vă cunosc pe toţi şi ştiu că nu plecaţi după fentă. A fost o glumă. Dumneavoastră aţi înţeles foarte bine că a fost o glumă.

Popular

Cătălin Cherecheș a fost prins în Germania

Cătălin Cherecheș a fost prins în Germania. Primarul din...

Parlamentarii rămân cu pensii speciale, dacă au un mandat complet. Decizie a CCR

Parlamentarii rămân cu pensii speciale, dacă au un mandat...

Aktual24: Interlopul ajuns în a treia funcție în stat trebuie schimbat de urgență

Interlopul ajuns în a treia funcție în stat trebuie...

Subscribe

spot_imgspot_img