Tag: discuții

Summit NATO la Washington. Lista discuțiilor

Summit NATO la Washington. Lista discuțiilor include angajamentul liderilor alianței de a trimite arme în Ucraina pentru încă un an. Liderii NATO intenţionează să...

Summitul bilateral de la Phenian. Vladimir Putin și Kim Jong Un au început discuțiile

Summitul bilateral de la Phenian. Vladimir Putin și Kim Jong Un au început discuțiile. Președintele rus a fost primit cu mult fast în capitala Coreei...

Barna: Desfiinţarea SIIJ este varianta firească şi normală

La subiectul SIIJ a fost un moment hazliu, cu adevărat hazliu astăzi, pentru că colegii de la PNL ne-au spus că ar avea o soluţie.

Orban: ”Continuăm să căutăm o soluţie consensuală cu privire la desfiinţarea SIIJ”

"UDMR a preluat astăzi secretariatul tehnic al coaliţiei şi asta a fost cererea preşedintelui UDMR. Atât timp cât au fost de acord colegii mei Dan Barna şi Florin Cîţu să ţinem şedinţa aici la Guvern, am fost şi eu de acord.

UPDATE. Cererea de revocare a lui Alexandru Nazare de la Finanțe a ajuns la Cotroceni

După o discuţie cu membrii coaliţiei marţi seara, în care i-am anunţat că am cerut demisia ministrului Finanţelor Publice, acesta a informat că nu doreşte să-şi dea demisia şi preferă să fie revocat.

Comisia de la Veneția pune grenade în buzunarele coaliției

USR PLUS, care deține Ministerul Justiției, poate să joace un rol determinant în repararea stricăciunilor pesediste și punerea în practică a tuturor recomandărilor Comisiei de la Veneția și MCV.

Popular