2.500 de lei pentru un loc de parcare în Galaţi

Data:

spot_img

Un nou record al sumelor cu care au fost adjudecate locurile de parcare rezidenţiale! De la 810 lei, pe an, s-a ajuns la 2.500 de lei! Iar gălăţenii pot deja să achite aceste tarife pentru a putea intra în posesia abonamentelor valabile din ianuarie 2022.
Primăria municipiului Galaţi anunţă că pe portalul propriu a fost publicat tabelul cu cererile declarate admise pentru atribuirea unui loc de parcare din Etapa II, Mazepa II subzona 15-A și Țiglina II subzona 10-B. De asemenea, a fost făcut public și tabelul cu locurile de parcare din zona Mazepa II subzona 15 A atribuite în urma licitației organizate potrivit Regulamentului de atribuire a locurilor de parcare în parcările rezidențiale.
„Locurile de parcare din această zonă se atribuie astfel cu sume cuprinse între 120 și 2.500 de lei”, precizează Primăria.
Potrivit administraţiei locale, începând de vineri, 10 decembrie, se poate achita tariful pentru abonamentul de parcare/reședință din cartier Mazepa I, subzona 16-A, Micro 21, subzona 1-A, B, C, cartier Mazepa II subzona 15-A, Țiglina II, subzona 10.
„Achitarea tarifului pentru abonamentul de parcare în aceste zone se poate face până la 31 decembrie 2021, prin următoarele modalități de plată: cu numerar sau cu cardul bancar la sediile Direcției de Taxe, Impozite și alte Venituri Locale; on-line pe ghiseul.ro; la stațiile SelfPay.
După cinci zile de la achitarea contravalorii, ridicarea abonamentului se va face de la sediul Primăriei municipiului Galați, din str. Domnească nr. 54, între orele 12,00 – 16,00. Abonamentele sunt valabile începând cu 1 ianuarie 2022”, precizează Primăria. Articolul poate fi citit pe VIAȚA LIBERĂ.

spot_imgspot_img
Sebastian Oancea
Sebastian Oancea
În prezent, redactor-șef la publicația Vrancea24, corespondent G4 Media și editor la PRESShub, cu o experiență de peste 20 de ani în presa scrisă, radio și televiziune. Sebastian Oancea și-a început ucenicia la Ziarul de Vrancea. A fost corespondent la mai multe publicații și televiziuni naționale. Este singurul ziarist român menționat de două ori în Raportul de Stat al Statelor Unite ale Americii, în anii 2006, respectiv 2020, la capitolul Libertatea de exprimare. A fost cercetat de DIICOT pentru că a refuzat să dezvăluie sursa unor scurgeri de informații din NATO - MApN și a câștigat 5 procese intentate de fostul președinte al Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Călin Georgescu, soții Sechilă și Preasfințitul Teodosie – sfânta prietenie națională

Pe candidatul la prezidențiale Călin Georgescu, aghiotantul acestuia Eugen...

Luptăm pentru libertatea noastră sau ne lăsăm cuceriți?

M-am născut într-o Românie liberă, în anul 1991. În...

Cine sunt fanii lui Călin Georgescu | Crișana

Cine sunt fanii lui Călin Georgescu. Cândva, la jumătatea...