450 de milioane de lei pentru susținerea fermierilor români

Data:

Pentru susținerea fermierilor români, Guvernul a alocat 450 de milioane de lei. De acest sprijin vor beneficia peste 95.000 de crescători din sectorul zootehnic a căror activitate a fost afectată pandemia COVID 19.

Guvernul continuă implementarea pachetului de măsuri ”Sprijin pentru România”.

”INVESTIȚIILE cu impact major în economie, cu o valoare inițială de 1 milion de euro, vor beneficia de finanțarea necesară dezvoltării proiectelor în baza schemei de ajutor de stat aprobată astăzi de Guvern.
Pentru stimularea acestui tip de investiții, cu beneficii importante pentru dezvoltarea regională și crearea de locuri de muncă mai bine plătite, este direcționat un buget de 200 milioane euro”, a anunțat premierul Nicolae Ciucă.

Resursele financiare vor fi direcționate către sectoare de activitate care generează un efect multiplicator important în economie: industria prelucrătoare, construcții, HORECA, informații și comunicații, sănătate și asistență socială.

Sprijin peste 95.000 de crescători din sectorul zootehnic

Pentru susținerea fermierilor români, Guvernul a alocat 450 de milioane de lei.

„Vor beneficia de acest sprijin peste 95.000 de crescători din sectorul zootehnic a căror activitate a fost afectată de efectele generate de pandemia COVID 19. Este un sprijin necesar și așteptat pentru redresarea fermelor românești afectate de restricțiile sanitare și perturbarea lanțurilor de aprovizionare. Această măsură, alături de cele cuprinse în pachetul ”Sprijin pentru România” sunt destinate punerii în valoare a potențialul agriculturii românești și asigurării securității alimentare pentru cetățeni”, a mai spus premierul.

Detalii, AICI!

spot_imgspot_img
Roxana Stancu
Roxana Stancu
Roxana Stancu (REPER MEDIA Argeş) are 20 de ani de experiență în jurnalism. A debutat în anul 2000, în TV, iar de atunci a profesat atât în presa audiovizuală, cât și în cea scrisă (locală și națională).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

CJ Constanța a aprobat evenimentul AUR de la Biblioteca Județeană | Info Sud-Est

CJ Constanța a aprobat evenimentul AUR de la Biblioteca...

Creştinii ortodocși sărbătoresc Floriile. Semnificația sărbătorii

Creştinii ortodocși sărbătoresc Floriile sau Duminica Stâlpărilor, care marchează...