600.000 de euro, factura pe 8 luni pentru întreținerea Craiova Water Park

Data:

Craiova Water Park – Complexul de agrement acvatic din Parcul Tineretului iese luna aceasta, pe 30 octombrie, de sub monitorizarea europeană, potrivit Știri Craiova.

Considerat cel mai mare parc acvatic din Oltenia, întins pe o suprafață de aproape 5 hectare, a costat 86 de milioane de lei, bani din fonduri europene nerambursabile și din bugetul orașului.

Finanțarea a fost obținută de Antonie Solomon, implementarea proiectului s-a desfășurat în mare parte pe mandatul Olguței Vasilescu, iar finalizarea a avut loc în vremea lui Mihail Genoiu. Toți cei trei au participat la inaugurarea complexului, în august 2017.

Citește și: Roberta Metsola: „O democrație puternică necesită o presă puternică”

Proiectul a fost realizat de UTI Grup, în asociere cu firmele Delta ACM 93 și Polystart Impex. Lucrările de construcție și instalații au fost executate în intervalul 2013 – 2017, cu o perioada de întreruperi în intervalul noiembrie 2014 – septembrie  2015 și decembrie 2016 – martie 2017.

Procurorii DNA au descins pe şantier, în noiembrie 2014, pentru a ancheta fraudarea fondurilor de către patronul firmei Polystart, cu peste 1,2 milioane de euro. În 2016, dosarul de corupție a fost trimis în instanță. Tot la judecată este și în prezent.

FOTO Spuma Party, la Water Park, august 2022 / Sursa foto: Facebook/Water Park

Continuarea, în Știri Craiova.


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related