800 de permise auto reținute în ultimele 24 de ore – viteză, alcool și droguri

Data:

800 de permise auto reținute, în ultimele 24 de ore, la nivel naţional, dintre care 302 pentru viteză, 110 pentru alcool şi 28 pentru droguri şi au fost retrase 377 de certificate de înmatriculare, informează Agerpres.

Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat duminică, într-un comunicat că în ultimele 24 de ore poliţiştii au intervenit la peste 3.200 de solicitări ale cetăţenilor, au fost constatate peste 10.200 de fapte contravenţionale şi 796 de permise de conducere au fost reţinute.

Citește și Șofer depistat cu 248 km/h în Olt – limita era de 120 km/h

Sâmbătă, poliţiştii au acţionat, la nivel naţional, pentru a preveni faptele antisociale organizând 449 acţiuni şi au intervenit la 3.238 de evenimente, dintre care 2.798 au fost sesizate de cetăţeni prin 112.

De asemenea, au fost depistate 28 de persoane urmărite naţional sau internaţional, faţă de care au fost dispuse măsurile legale, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 40 de măsuri preventive.

Pentru alte nereguli constatate, poliţiştii au aplicat 10.214 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 3.706.851 de lei.

Șofer depistat cu 248 km/h în Olt. Limita era de 120 km/h

Șofer depistat cu 248 km/h, pe Drumul Expres 12, pe un sector de drum cu limita maximă de viteză de 120 km/h, relatează News.ro. El a rămas fără permis timp de patru luni.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt au anunţat că poliţiştii Serviciului Rutier au depistat în trafic sâmbătă seara, pe Drumul Expres 12 (DEx12), în comuna Slătioara, un autoturism ce circula cu viteza de 248 km/h, pe un sector de drum cu limita maximă de viteză de 120 km/h.

Autoturismul a fost oprit, iar la volanul acestuia se afla un bărbat, în vârstă de 34 de ani, din municipiul Bucureşti.

Bărbatul a fost amendat cu 2.900 de lei, iar poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere pentru o perioadă de 120 de zile.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Campania electorală la Stâlpeni: laude versus realitate | Gazeta de Stâlpeni

Campania electorală la Stâlpeni: laude versus realitate. Deși se...

La Brăila au apărut clipuri electorale filmate în școli | De Brăila

La Brăila au apărut clipuri electorale filmate în școli,...

Ce este centrul integrat de colectare separată cu aport voluntar | Ziarul de Iași

Ce este centrul integrat de colectare separată cu aport...