Acțiune în forță a polițiștilor după ce un șofer bucureștean a refuzat să oprească (Aktual24)

Data:

Acțiune în forță a polițiștilor, care au scos din mașină pe un tânăr șofer bucureștean care a refuzat să oprească la un control de rutină. A fost urmărit, iar mașina a fost blocată în trafic.

Conform imaginilor de pe rețelele de socializare, un polițist s-a urcat pe mașină, iar un altul l-a scos cu forță pe șofer. Tânărul șofer a reacționat cu aroganta în timp ce era vărat în mașină Politiei.

„Cu privire la imaginile apărute în spațiul public, postate pe o rețea de socializare, Brigada Rutieră face următoarele precizări:

La data de 07 ianuarie a.c., polițiști din cadrul DGPMB – Brigada Rutieră, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui conducător al unui autovehicul care se deplasa pe o stradă din sectorul 5.

Citește și: Discurs electoral dur al lui Biden: Trump este dispus să sacrifice democrația noastră, să se pună pe sine la putere

Conducătorul autovehiculului nu s-a conformat semnalului efectuat și a continuat deplasarea către Piață Rahova, încercând să se sustragă controlului.

În acest context, polițiștii au procedat la urmărirea autoturismului pe mai multe străzi, reușind blocarea acestuia, extragerea conducătorului auto și imobilizarea acestuia, prin utilizarea mijloacelor din dotare și a forței.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Politiei Romane, s-a constatat faptul că persoana în cauză are dreptul de a conduce vehicule suspendat.

De asemenea, urmare a verificărilor efectuate asupra autovehiculului pe care acesta îl conducea, a reieșit faptul că nu este înmatriculat în circulație, iar plăcuțele cu numărul de înmatriculare montate nu îi aparțin.”

Continuarea în Aktual24


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related