Claudiu Năsui, fost ministru al Economiei, pentru Aktual24: „Banii pe care Ciolacu îi ia din economie se duc către grupurile de interese care-l susțin la putere”

Data:

Măsurile pompieristice luate în ultimele zile de guvernul Ciolacu au fost ca un dus rece pentru România: mulți nu le-au priceput, dar au zis că un duș rece pe caniculă asta n-are ce să strice. Alții le-au înțeles pe deplin și i-a luat tremuratul – nu de frig, de la duș, ci de grijă pentru ce ne așteaptă.

Printre cei care s-au arătat foarte îngrijorați de hotărârile cabinetului PSD-PNL se numără și fostul ministru al Economiei, Claudiu Năsui, căruia Aktual24 i-a solicitat să explice cum se văd lucrurile din Opoziție.

Citește și: Forumul Judecătorilor din România, despre intenția Guvernului de anula peste 1.500 de posturi vacante de judecător și procuror: „Ar conduce la blocarea activității instanțelor și a parchetelor”

„În primul rând, el nu vrea să schimbe, sincer, nimic. Este probabil cea mai puternică persoană politică din România din ultimii doi ani, iar dacă ar fi vrut să schimbe ceva, putea să o facă. Putea să susțină schimbarea din umbră sau chiar vizibil – deci, dacă chiar voia să facă ceva, o făcea.

În practică, se vede ce a făcut: a inițiat și votat fiecare lege de pensie specială, inclusiv legea pentru pensiile parlamentarilor, pentru ca apoi să se laude că-și va da demisia doar că să nu beneficieze de o asemenea pensie!

De fapt el a semnat și a votat acea lege de pensie specială pentru parlamentari. De ce nu poate Marcel Ciolacu să schimbe nimic – sau poate, dar nu vrea? Pentru că banii aceștia pe care-i ia din economie se duc către grupurile de interese care-l susțin pe el la putere“, spune Claudiu Năsui.

Continuarea, în Aktual24!

Foto: Facebook Claudiu Năsui

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!
1 COMENTARIU
  1. f. adevarat, acest nou ciolovek, ciolacu, este exact ca toti ceilalti dinainte, este pus sa roada la ciolan, pana la epuizare( a ciolanului!), asta am zis si eu, nemernicul nu-si va da demisia, este doar un alt fanfaron populist/patriotard si pagubos(si fals) nationalist, cat si antieuropean…Pesemne ca ‘”estinul” sau este visul lui iohan, distrugerea Romaniei…Tocmai pentru asta au facut cuplul 6/9…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Soția se luptă cu soțul ei pentru primărie. Campanie electorală în Mehedinți

Soția se luptă cu soțul ei pentru primărie. Primarul...

O altfel de cenzură: propaganda, partidele și presa | Deutsche Welle 

O altfel de cenzură: propaganda, partidele și presa. Credibilitatea...

Un nou contract pentru reabilitarea liniilor de tramvai din București

Un nou contract pentru reabilitarea liniilor de tramvai din...