Aktual24 | „L-ați văzut pe Ciolacu cu Zelenski? Poezie… Zelenski vorbea cu el, dar nea Marcel nu bungheste o boaba engleza”

Data:

„L-ați văzut pe Ciolacu cu Zelenski?” Realizatorul emisiunii „Starea Nației”, Dragoș Patraru, a ironizat în emisiunea să întâlnirea dintre premierul Marcel Ciolacu și președintele Ucrainei.

„L-ați văzut pe Ciolacu cu Zelenski? Ce-aveți băi, poezie, poezie… Am văzut faza asta de mai multe ori, și oeri, și azi, încă mă amuză teribil (rade – n.red.). De ce?

Vă dați seama că nea Marcel, un băiat atât de simplu, pe care nu-l recomandă nimic, nu bunghește o boabă engleză. Limba engleză este un joc de noroc pentru el, 6 din 49, tată! Mai repede câștigă la păcănele decât să nimerească un cuvânt în engleză.

Dar Zelenski probabil nu știa asta și vorbea cu el (rade – n.red.)… superb!”, a spus Patraru în emisiunea să de pe YouTube.

Citește și: INTERVIU | Eroii naționali care au făcut lucruri reprobabile nu trebuie ștergi din istorie. Dar trebuie arătați și cu părțile rele

Cîțu: Nici Ciolacu nu l-a vrut pe Zelenski

Florin Cîțu, fost președinte al Senatului, l-a acuzat pe Marcel Ciolacu că anul trecut a încercat să blocheze un discurs al lui Volodimir Zelenski în Parlament: „Am reușit să-l blochez”. Cîțu adaugă că, astăzi, Ciolacu s-a folosit de „sateliții” Simion și Șoșoacă pentru a-l bloca din nou pe președintele Ucrainei.

Reușește PSD să-l blocheze pe președintele Zelenski să se adreseze Parlamentului României? (UPDATE: Ciolacu a reușit să blocheze discursul lui Zelenski în Parlamentul României)

Ciolacu a încercat să anuleze intervenția lui Zelenski și anul trecut, dar am reușit să-l blochez și Zelenski s-a adresat atunci Parlamentului României prin video.

Continuarea în Aktual24

Premierul Marcel Ciolacu l-a primit, marți, la Palatul Victoria, pe președintele ucrainean Volodimir Zelenski, care a efectuat o vizită oficială în ţara noastră. Prim-ministrul a anunţat că i-a solicitat lui Zelenski ca autorităţile ucrainene să recunoască, în cel mai scurt timp, inexistenţa aşa-numitei „limbi moldoveneşti”.


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Ce efecte negative poate avea creșterea PIB-ului. Unde este minciuna

Ce efecte negative poate avea creșterea PIB-ului. Specialiștii avertizează...

Peste 10.200 de sancțiuni aplicate de Poliția Română într-o singură zi

Peste 10.200 de sancțiuni aplicate de Poliția Română într-o...

Tone de motorină, bani și vehicule indisponibilizate în 25 de percheziții

6 tone de motorină, bani și vehicule indisponibilizate de...

Acțiuni în zona aeroporturilor, pentru verificarea transportului de persoane

Direcția de Poliție Transporturi a organizat săptămâna aceasta o acţiune...