Aktual24: Primul film creat integral cu ajutorul Inteligenței Artificiale. Ce schimbări se anunță în industria cinematografică

Data:

„The Frost” este primul film creat integral cu ajutorul Inteligenței Artificiale (AI), fiind lansat recent în Statele Unite. Până acum au mai fost create cu AI filmulețe de câteva secunde, însă The Frost este un scurt-metraj care deschide noi drumuri în industria cinematografică.

„The Frost” reușește să îți creeze o atmosferă stranie și deconcertantă încă din primele cadre. Munți uriași și înghetați, o tabără împrovizată de corturi în stil militar, un grup de oameni înghesuiți în jurul unui foc, câini care latră. Sunt lucruri familiare, dar suficient de ciudate pentru a planta o sămânță tot mai mare de teamă. E ceva în neregulă aici.

„Dă-mi coada”, spune cineva. Se trece la un prim-plan cu un bărbat lângă foc ronțăind o bucată roz de carne uscata. Este grotesc. Felul în care i se mișcă buzele nu e tocmai fidel. Pentru o clipă, pare că își mestecă propria limba înghețată.

Continuarea în Aktual24.ro

Citește și: EXCLUSIV: Ministerul Mediului a publicat înregistrarea discuției cu delegația Parlamentului european privind tăierile ilegale de păduri

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Foto: Captură video)

spot_imgspot_img
spot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related