Averi pe spatele refugiaţilor ucrainieni. Printre băieții deştepţi din Ploieşti este și șeful Poliţiei Locale

Data:

Tabelul celor care încasează lunar bani din partea statului român pentru cazarea şi masa ucrainienilor este plin de angajaţi sau rude ale angajaţilor Primăriei Ploieşti sau din instituţiile subordonate municipalităţii. 

Lista este deschisă de Cătălin Albu, directorul Poliţiei Locale Ploiesti, care primeste bani pentru hrana si cazarea a trei ucrainieni. Gurile rele susţin că în apartamentul respectiv ar locui sora si cumnatul şefului de la Locală, dar vom reveni cu un articol special pe acest subiect.

Pentru că nu poţi să plăteşti nişte bani doar pe simple declaraţii, verificările pentru a confirma existenţa ucrainienilor sunt făcute de reprezentanţii Poliţiei Locale, instituţie condusă chiar de Cătălin Albu, soţul administratorului public al Ploiestiului Simona Albu şi naş al primarului Andrei Volosevici. 

Citește și Cât de greu este să întreții un centru pentru refugiații ucraineni în România

Verificările sunt făcute de reprezentanţii serviciului de evidenţă a persoanelor din Poliţia Locală Ploiesti, departament condus de Daniel Florea, care şi el încasează bani pentru găzduirea şi masa a 7 refugiaţi (vreo 12.000 de lei lunar!!) Daniel Florea, fost sef al SRI a fost declarat incompatibil de către ANI.

Pe listele celor care primesc bani pentru găzduirea ucrainienilor fugiţi din calea războiului îi regăsim şi pe Aurelian Frusinoiu, preotul paroh de la Catedrala Sfântul Ioan Botezătorul, pe Mircea Drăghici, directorul de marketing al clubului Petrolul, dar şi pe Dan Gâdiuţă, nu ştim dacă este vreo rudă a Cristinei Gâdiuţă fosta sefă de la SPCLEP, in prezentă sefă a Direcţiei Juridice din Primăria Ploiesti. (domnul incasează o sumă frumuşică: 35.000 lei/lunar). 

În total, statul român a decontat pentru cazarea si masa refugiaţilor cazaţi în Ploiesti suma de 727090 lei. 

Vom reveni cu amănunte pentru că lucrurile sunt extrem de interesante. 

Continuarea în Știri Actuale.

sursa foto – Știri Actuale

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Sebastian Oancea
Sebastian Oancea
În prezent, redactor-șef la publicația Vrancea24, corespondent G4 Media și editor la PRESShub, cu o experiență de peste 20 de ani în presa scrisă, radio și televiziune. Sebastian Oancea și-a început ucenicia la Ziarul de Vrancea. A fost corespondent la mai multe publicații și televiziuni naționale. Este singurul ziarist român menționat de două ori în Raportul de Stat al Statelor Unite ale Americii, în anii 2006, respectiv 2020, la capitolul Libertatea de exprimare. A fost cercetat de DIICOT pentru că a refuzat să dezvăluie sursa unor scurgeri de informații din NATO - MApN și a câștigat 5 procese intentate de fostul președinte al Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

O stradă din Cluj-Napoca s-a prăbușit din cauza unei alunecări de teren

O stradă din Cluj-Napoca s-a prăbușit din cauza unei...

Preotul regizor Ciprian Mega s-a întâlnit cu Putin, la Moscova | Bihoreanul

Preotul regizor Ciprian Mega s-a întâlnit cu Putin, fiind...

Un nou lot din Autostrada Unirii, pregătit pentru licitație | Ziarul de Iași

Documentația lotului Leghin/Tg. Neamț-Pipirig, parte din A8, Autostrada Unirii,...