Bătaie între elevi, la un pas de crimă: 3 au fost trimiși în judecată

Data:

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași au finalizat rapid ancheta legată de bătaia care a avut loc, la sfârșitul lunii septembrie, în curtea Colegiului Tehnic „Gheorghe Asachi” din Iași. Trei elevi au fost trimiși în judecată, capul răutăților în stare de arest preventiv. Cu trei săptămâni înainte de incident, acesta fusese condamnat într-un alt dosar penal.

Viitorul acestor tineri pare compromis: sistemul de învățământ nu știe cum să mai mușamalizeze lucrurile, iar alte autorități competente se complac în anchete sociale care susțin speranța falsă a recuperării lor de către societate.

A râs la arestare

Bătaia din data de 30 septembrie 2022 a avut loc într-o pauză, a fost filmată cu telefoanele de colegii celor implicați și a devenit virală pe rețelele de socializare.

Citește și: Cseke Attila: ”Componentele gestionate de Ministerul Dezvoltării, cu finanțare din PNRR, sunt de succes, fapt demonstrat de numărul mare de cereri depuse” (presshub.ro)

Poliția a anunțat demararea unei anchete, iar Inspectoratul Școlar Județean a trimis la unitatea de învățământ o echipă care să „consilieze” conducerea Colegiului privind modul cum trebuia tratat evenimentul.

Continuarea, în ReporterIS!


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
ReporterIS
ReporterIS
REPORTER DE IASI este un watchdog iesean, axat 100% pe interesul public. REPORTER este un avertizor de integritate, urmarind exclusiv subiecte privind cheltuirea banilor publici si activitatea decidentilor publici. REPORTER DE IASI reuneste o echipa de ziaristi de investigatie cu experienta jurnalistica de peste 20 de ani fiecare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Condamnare simbolică în dosarul de șpagă de la UMF Iași | Ziarul de Iași

Condamnare simbolică în dosarul de șpagă de la UMF...

Ouă vopsite de Paște? Protecţia Consumatorilor avertizează | Monitorul de Botoșani

Ouă vopsite de Paște? Protecţia Consumatorilor avertizează asupra faptului...