Bronzul perfect și epilarea definitivă – soluția ideală pentru o vară fără griji!

Data:

spot_img

Cine nu adoră pielea bronzată, care emană sănătate și prospețime? Bronzul a devenit un simbol al verilor perfecte, al escapadelor exotice și al relaxării sub razele soarelui. Dar ce facem când ne dorim și o piele netedă, fără păr nedorit? Este posibil să combinăm bronzul cu epilarea definitivă? La această întrebare ne răspunde Dr. Amalia Anghel, medic primar Dermatovenerologie la Skinmed Clinic, Centrul de Excelență în Dermatologie București.

Epilarea laser pe pielea bronzată? Tehnologia modernă spune „Da”!

Până nu demult, epilarea laser pe pielea bronzată era considerată riscantă. Melanina din pielea bronzată era extrem de sensibilă la tratamentele laser, crescând riscul de arsuri și iritații. Însă, datorită progreselor tehnologice, răspunsul la întrebarea dacă putem face epilare laser pe pielea bronzată este acum un categoric DA. Acest lucru este posibil grație aparatelor de ultimă generație de la Alma Lasers – Soprano Ice Platinum și Soprano Ice Titanium.

Dr. Amalia Anghel: “Aceste lasere funcționează cu trei lungimi de undă (Dioda, NDYag și Alexandrite) și pot fi setate pentru a lucra în siguranță pe pielea foarte închisă la culoare, până la fototipul cutanat 5. Modul de lucru SHR permite descărcarea treptată a energiei în piele, aceasta fiind absorbită exclusiv de rădăcina foliculului pilos, fără a afecta pigmentul pielii.”

Expunerea la soare după epilarea laser

O întrebare frecventă este dacă ne putem expune la soare imediat după procedura de epilare definitivă. Dr. Amalia Anghel recomandă evitarea plajei cu 2-3 zile înainte și după procedură pentru a preveni sensibilizarea pielii și apariția petelor pigmentare. Această perioadă este scurtă, iar ședințele de epilare fiind distanțate la 1-2 luni, ne putem programa vacanțele și epilarea fără dificultate.

Protecția solară – esențială după epilare

Protecția solară ridicată (SPF 50+) este crucială imediat după epilare, mai ales dacă zona tratată este expusă la soare. Este recomandat să aplicăm repetat cremele cu SPF, indiferent dacă facem epilare definitivă sau nu, pentru a menține sănătatea pielii.

Bronzarea organică și epilarea laser

Când vine vorba despre bronzare organică sau despre autobronzante, epilarea laser nu este permisă. Cremele autobronzante formează un strat artificial pe piele, care poate capta energia laserului, provocând arsuri.

Alegerea laserului potrivit

De fiecare dată când vorbim despre epilarea definitivă, este important să alegem tehnologia potrivită. Laserele Dioda, Alexandrite și Yag sunt toate eficiente, dar cele mai rapide rezultate se obțin cu lasere care combină toate cele trei lungimi de undă. În România, doar câteva clinici, inclusiv Skinmed, folosesc laserele Soprano Ice Platinum și Soprano Ice Titanium, aprobate FDA, care oferă rezultate remarcabile încă de la prima ședință.

Performanță absolută cu Tehnologia SHR

Tehnologia SHR (Super Hair Removal) utilizată de laserele Soprano Ice Platinum și Titanium emite impulsuri scurte, rapide, care încălzesc și distrug rădăcinile firelor de păr, sigilând capilarele care le hrănesc. Acest proces este însoțit de răcire continuă, oferind confort maxim și protecție împotriva arsurilor. Această tehnologie este eficientă pe orice tip de piele și păr, indiferent de sezon, necesitând în medie 5-6 ședințe pentru rezultate optime, cu o ședință anuală de întreținere”, spune Dr. Amalia Anghel.

Astăzi, bronzul perfect și epilarea definitivă nu mai sunt incompatibile. Datorită tehnologiilor avansate disponibile la Skinmed Clinic, putem să ne bucurăm de o piele netedă și bronzată tot timpul anului. Alegeți epilarea laser cu Soprano Ice Platinum și Titanium pentru rezultate rapide, sigure și durabile, și bucurați-vă de vară fără griji!

VIDEO:

YouTube video
YouTube video
YouTube video
spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

How sick are the forests? The truth behind reports of “accidental logging” 

Between 2021 and 2024, one-third of the tree removals...

Festivalul Filosofiei de la Cluj, prima ediție

Festivalul Filosofiei de la Cluj, desfășurat în perioada 10-13...