Averea impresionantă a medicului reținut în cazul dispozitivelor medicale luate de la morți

Data:

Medicul Dan Tesloianu deţine, împreună cu soţia sa, care este de asemenea medic la un spital din IaşI, două case şi un apartament. Una din case, în suprafaţă de 200 de metri pătraţi este în Iaşi, cealaltă casă, de 120 de metri pătraţi este în Crăcăoani, Neamţ. 

Apartamentul are 51 de metri pătraţi, este situate în Iaşi şi a fost cumpărat în 2019. La mijlocul anului trecut, familia Tesloianu declara o colecţie de artă în valoare de 50.000 de euro, precum şi depozite bancare de 89.996 de euro, 50.000 de dolari şi 76.498 RON.

Citește și: Cum au aflat procurorii că medicii folosesc pentru pacienți echipamente scoase de la cei morți

Dan Tesloianu câştigase în ultimul an 185.000 de lei venituri salariale şi nu mai puţin de 160.000 de euro dividente de la firma Cardiomed SRL la care este acţionar. La acestea se adaugă venitul soţiei, în valoare de 215.589 de lei. Aceste informaţii sunt trecute în declaraţia de avere a soţiei doctorului Tesloianu, redactată pe 18 iunie anul trecut, scrie Ziarul de Iași.

Reamintim că Dan Tesloianu, medic primar cardiolog, care a coordonat echipa ce se ocupă cu implantarea dispozitivelor intracardiace la Clinicii de Cardiologie, este acuzat că ar fi refolosit 238 de stimulatoare cardiace, și a fost reținut, vineri noapte, de procurori.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

O stradă din Cluj-Napoca s-a prăbușit din cauza unei alunecări de teren

O stradă din Cluj-Napoca s-a prăbușit din cauza unei...

Preotul regizor Ciprian Mega s-a întâlnit cu Putin, la Moscova | Bihoreanul

Preotul regizor Ciprian Mega s-a întâlnit cu Putin, fiind...