Cele mai importante proiecte realizate în Cluj-Napoca în 2022

Data:

Anul 2022 a adus la finalizare o serie de proiecte și lucrări ale Primăriei Cluj-Napoca, iar anul viitor se anunță a fi unul cel puțin la fel de aglomerat din punct de vedere al investițiilor din municipiu.

Primăria Cluj-Napoca „trage linie” la final de an și prezintă cele mai importante proiecte implementantate sau demarate în 2022. Primarul Emil Boc a arătat, la solicitarea monitorulcj.ro, că, în calitate de primar al municipiului Cluj-Napoca, cea mai importantă realizare din anul 2022 este menținerea Clujului ca fiind orașul cu cea mai bună calitate a vieții din România, acesta fiind și principalul obiectiv pentru anul 2023.

În ceea ce privește anul viitor, principalul obiectiv este implementarea proiectelor europene, atât din PNRR cât și cele din exercițiul financiar 2021/2027.

Citește articolul integral pe Monitorulcj.ro

Citește și: Pericolele financiare pentru 2023. Economist: inflația nu va scădea sub 2 cifre

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Primăria Cluj-Napoca / Facebook)

spot_imgspot_img
Monitorul de Cluj
Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Festival Holistic la Iași | Ziarul de Iași

Festival Holistic la Iași, evenimentul va avea loc în...

Cine este primarul din Brăila anchetat de Parchetul European | De Brăila

Cine este primarul din Brăila anchetat de Parchetul European....