Celebra amantă pentru care fostul primar al Iașiului face pușcărie, Adina Samson, s-a făcut „vindecătoare” pe internet

Data:

Tânăra a devenit cunoscută, în urmă cu 10 ani, într-un scandal național provocat de relația cu năbădăi avută cu fostul primar Gheorghe Nichita, care avea să fie reținut și ulterior condamnat penal. Acum, Adina Samson spune că trecutul nu o reprezintă și că privește viitorul cu mare încredere.

Adina Samson a devenit expertă în terapii energetice și are un site de prezentare în care poți comanda o ședință de o oră. „Reconectarea cu tine” se numește „cabinetul” virtual al Adinei Samson, care prezintă în cartea sa de vizită un Certificat de practician în „cod emoțional”.

O tehnică de medicină alternativă

„Codul emoțional” este o nouă terapie dezvoltată în Statele Unite de Bradley Nelson, un chiropractician care susține că fluxurile energetice ajută la vindecarea bolilor. După publicarea unui studiu aprofundat, Nelson s-a specializat în pregătirea altor cursanți în domeniu, eliberând niște certificate de liberă practică.

Adina Samson a mărturisit că a urmat cursurile online ale dr. Bradley Nelson în pandemie și că a obținut acest certificat. Cabinetul ei nu are însă o adresă precizată, terapiile desfășurându-se momentan „de la distanță”, prin calculator.

Samson nu a vrut să spună în ce oraș își desfășoară activitatea, „cu siguranță nu stau în Iași”, a spus enigmatic. După scandalul din 2015, tânăra a fost căsătorită cu un cetățean german, dar recent a revenit în România.

Citește și Școala Normală din Iași stă se prăbușească peste cei 800 de elevi pentru că Primăria nu a investit niciun leu în reabilitarea ei

„O fac mai mult din pasiune”

Site-ul de prezentare al Adinei Samson este foarte îngrijit grafic, iar informațiile sunt bine ordonate, dar terapeuta nu a dorit să spună cât costă o ședință: „Acest lucru îl anunț celor care chiar au nevoie de ajutorul meu și oricum o fac mai mult din pasiune, este o activitate de suflet. Iubesc ceea ce fac și doresc să ajut cum pot”.

Există trei forme de terapie: cranio-sacrală, energetică și astrologie vedică. Prima aplicație nu poate fi utilizată online pentru că presupune „atingeri blânde” ale anumitor centri nervoși de-a lungul coloanei vertebrale.

Continuarea în Reporter de Iași.


Urmăriți PressHUB și pe Google News!


spot_imgspot_img
ReporterIS
ReporterIS
REPORTER DE IASI este un watchdog iesean, axat 100% pe interesul public. REPORTER este un avertizor de integritate, urmarind exclusiv subiecte privind cheltuirea banilor publici si activitatea decidentilor publici. REPORTER DE IASI reuneste o echipa de ziaristi de investigatie cu experienta jurnalistica de peste 20 de ani fiecare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

O stradă din Cluj-Napoca s-a prăbușit din cauza unei alunecări de teren

O stradă din Cluj-Napoca s-a prăbușit din cauza unei...

Preotul regizor Ciprian Mega s-a întâlnit cu Putin, la Moscova | Bihoreanul

Preotul regizor Ciprian Mega s-a întâlnit cu Putin, fiind...

Un nou lot din Autostrada Unirii, pregătit pentru licitație | Ziarul de Iași

Documentația lotului Leghin/Tg. Neamț-Pipirig, parte din A8, Autostrada Unirii,...