Celebra amantă pentru care fostul primar al Iașiului face pușcărie, Adina Samson, s-a făcut „vindecătoare” pe internet

Data:

Tânăra a devenit cunoscută, în urmă cu 10 ani, într-un scandal național provocat de relația cu năbădăi avută cu fostul primar Gheorghe Nichita, care avea să fie reținut și ulterior condamnat penal. Acum, Adina Samson spune că trecutul nu o reprezintă și că privește viitorul cu mare încredere.

Adina Samson a devenit expertă în terapii energetice și are un site de prezentare în care poți comanda o ședință de o oră. „Reconectarea cu tine” se numește „cabinetul” virtual al Adinei Samson, care prezintă în cartea sa de vizită un Certificat de practician în „cod emoțional”.

O tehnică de medicină alternativă

„Codul emoțional” este o nouă terapie dezvoltată în Statele Unite de Bradley Nelson, un chiropractician care susține că fluxurile energetice ajută la vindecarea bolilor. După publicarea unui studiu aprofundat, Nelson s-a specializat în pregătirea altor cursanți în domeniu, eliberând niște certificate de liberă practică.

Adina Samson a mărturisit că a urmat cursurile online ale dr. Bradley Nelson în pandemie și că a obținut acest certificat. Cabinetul ei nu are însă o adresă precizată, terapiile desfășurându-se momentan „de la distanță”, prin calculator.

Samson nu a vrut să spună în ce oraș își desfășoară activitatea, „cu siguranță nu stau în Iași”, a spus enigmatic. După scandalul din 2015, tânăra a fost căsătorită cu un cetățean german, dar recent a revenit în România.

Citește și Școala Normală din Iași stă se prăbușească peste cei 800 de elevi pentru că Primăria nu a investit niciun leu în reabilitarea ei

„O fac mai mult din pasiune”

Site-ul de prezentare al Adinei Samson este foarte îngrijit grafic, iar informațiile sunt bine ordonate, dar terapeuta nu a dorit să spună cât costă o ședință: „Acest lucru îl anunț celor care chiar au nevoie de ajutorul meu și oricum o fac mai mult din pasiune, este o activitate de suflet. Iubesc ceea ce fac și doresc să ajut cum pot”.

Există trei forme de terapie: cranio-sacrală, energetică și astrologie vedică. Prima aplicație nu poate fi utilizată online pentru că presupune „atingeri blânde” ale anumitor centri nervoși de-a lungul coloanei vertebrale.

Continuarea în Reporter de Iași.


Urmăriți PressHUB și pe Google News!


spot_imgspot_img
ReporterIS
ReporterIS
REPORTER DE IASI este un watchdog iesean, axat 100% pe interesul public. REPORTER este un avertizor de integritate, urmarind exclusiv subiecte privind cheltuirea banilor publici si activitatea decidentilor publici. REPORTER DE IASI reuneste o echipa de ziaristi de investigatie cu experienta jurnalistica de peste 20 de ani fiecare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Fetele care s-au sinucis împreună, hărțuite pentru orientarea lor sexuală? Vor să fie îngropate una lângă cealaltă

Adolescentele de 15 ani, eleve în clasa a IX-a la Liceul Retezat din Uricani și Mihai Viteazu Vulcan, au fost colege de clasă în generală. După moartea lor ipotezele sunt multe, inclusiv o relație de iubire interzisă, dar și că ar fi consumat substanțe interzise.

Cadou de Crăciun accesibil ca preț și de mare efect

Cadou de Crăciun accesibil ca preț și de mare...