Cine este comisarul de Poliţie bătut în parc de golani, la Iaşi, în faţa soţiei şi a copilului

Data:

Parcurile de joacă din Iaşi au devenit locuri ale violenţei şi consumului de alcool. Mulţi ieşeni reclamă faptul că nu îşi mai pot duce copiii în parcuri deoarece intră în conflict cu indivizi dubioşi. Un asemenea caz a avut loc miercuri seară, când tatăl unui copil, comisar de poliţie la Secţia 5 Bularga, a fost lovit cu capul în gură şi cu un pumn în faţă, deoarece s-a certat cu un grup de bărbaţi care manevrau dispozitivele de forţă instalate de către autorităţi pentru a stimula mișcarea în rândul tinerilor. 

Poliţiştii încă nu l-au depistat ieri pe individ. “Soţul meu era lat la pământ, eu ţipam, copii ţipau şi ei, iar părinţii nu ştiau cum să îşi bage copiii în scara blocului”, ne-a povestit soţia poliţistului bătut.

Poliţistul a fost bătut miercuri seară, în jurul orei 21, în parcul de pe strada Ţepeş Vodă, din Tudor Vladimirescu. Comisarul de poliţie de la Secţia 5 Bularga se afla în parcul din zona pericentrală a Iaşului împreună cu soţia şi copilul. În acelaşi parc se mai aflau câţiva bărbaţi care se “antrenau” la nişte dispozitive de forţă, instalate de către Primăria Iaşi în parcul de joacă, pentru stimularea activităţii sportive. Culmea, la un moment dat, unul dintre bărbaţii “forţoşi” a venit la cei doi soţi şi i-au reproşat că fiul lor îi scuipă. După o discuţie în contradictoriu, individul a lovit poliţistul cu capul în gură şi cu pumnul în figură, acesta din urmă căzând la pământ.

“Eram toţi trei în parc, mai mulţi copiii se jucau. Copilul nostru era căţărat pe un balansoar din parc. La un moment dat, mai mulţi bărbaţi au venit la noi şi ne-au reproşat că al nostrum copil, scuipă. Eu i-am spus soţului să meargă să îl ia pe copil de acolo, timp în care unul dintrei cei din grup i-a reproşat că are un copil needucat. El i-a replicat că nu există o carte din care să învăţăm să educăm copii, iar aceştia greşesc uneori.În timp ce îl lua de mână pe copil unul dintre ei l-a lovit pe soţul meu cu capul în gură şi apoi i-a mai dat un pumn în ureche. Nu ştim cine este, ulterior toţi din grup au plecat, s-au strecurat câte unul. Nu îi cunoşteam, erau cred că vreo 8 sau 9 bărbaţi. Numai unul singur a rămas din grupul lor, care atunci când a venit o patrulă de poliţie, a scos o legitimaţie şi le-a arătat-o. Nu ştiu dacă şi el era poliţist sau jandarm. Ulterior, agresorul care a fugit l-a sunat telefonic şi cel rămas i-a răspuns că vor vorbi mai târziu”, a povestit Alina Munteanu, soţia poliţistului lovit.

Femeia a mai spus că bărbaţii respectivi se antrenează des pe acolo, cu muzică şi alcool. “Bătrănii din zonă au povestit că au mai venit în zonă, cu boxe cu care ascultau muzică. Au venit chiar şi în această săptămână, şi sunt recalcitranţi. Noi ne-am luat copiii şi am plecat, însă de data aceasta toţi părinţii şi-au luat copiii şi au fugit din parc. Cum este posibil ca într-un parc de copii sa fie instalate echipamente de forţă? Este un grup de şapte sau opt bărbaţi care aduc boxe şi alcool. Când vin ei, fug toţi din parc, de frică. Chiar şi bătrânii. Soţul meu este la spital”, ne-a spus soţia poliţistului. Reprezentanţii Poliţiei Iaşi au precizat că, colegul lor se afla în timpul liber, titrează ZIARUL DE IAȘI.

spot_imgspot_img
Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

PSD se grăbește cu modificarea datei pentru alegerea președintelui. Proiectul, în viteză prin Senat

PSD se grăbește cu modificarea datei pentru alegerea președintelui....

S-a ales președintele CJ Vrancea, funcție rămasă vacantă după decesul liberalului Cătălin Toma

S-a ales președintele CJ Vrancea. Ionel Celmare, vicepreședintele Consiliului...

Principalele nevoi ale părinților copiilor ucraineni care s-au refugiat în România

Principalele nevoi ale părinților copiilor ucraineni care s-au refugiat...