Cine îi ia locul lui Chirica? Doi candidaţi pentru relansarea PNL Iaşi

Data:

Primele alegeri în fieful galben din Podu-Roş după „aventura” Chirica vor avea loc duminică. Filiala municipală îşi va completa atunci toate funcţiile de conducere.

La sfârşitul acestei săptămâni, Organizaţia Municipală a PNL Iaşi va avea, din nou, o conducere aleasă. Doi foşti consilieri ai CJ din mandatul trecut – unul, vicepreşedinte, azi, al Consiliului Judeţean, iar celălalt, revenit la catedra de Istorie Veche şi Arheologie a Facultăţii de Istorie de la Universitatea „Al.I. Cuza” – se vor înfrunta pentru funcţia de preşedinte. Ultimul preşedinte ales al organizaţiei este Marius Bodea, care însă nu şi-a mai dus mandatul până la capăt după ce PNL Iaşi s-a „predat” primarului de la PSD, Mihai Chirica.

Devenit liberal anul trecut, acesta a preluat şefia Organizaţiei Municipale, la care a renunţat rapid, fără să fi făcut ceva în această calitate, după ce procurorii l-au desemnat „inculpat” în Dosarul „Zoiosul”.

Citește articolul complet în Ziarul de Iași

spot_imgspot_img
Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Zeci de percheziții la traficanți care vindeau droguri de mare risc elevilor

Zeci de percheziții la traficanți de droguri de mare...

Cătălin Cherecheș a fost prins în Germania

Cătălin Cherecheș a fost prins în Germania. Primarul din...

Parlamentarii rămân cu pensii speciale, dacă au un mandat complet. Decizie a CCR

Parlamentarii rămân cu pensii speciale, dacă au un mandat...