Cluj, județul cu cele mai mari salarii din țară. Venitul mediu net în martie, de peste 4.800 de lei

Data:

Câștigul salarial în județul Cluj a înregistrat în martie o creștere, comparativ cu luna precedentă, conform Direcției Județene de Statistică Cluj.

Astfel, datele arată că față de media pe țară, câștigul salarial mediu net din județul Cluj, realizat în luna martie a fost cu 22,5% mai mare, ceea ce clasează județul Cluj pe locul doi după municipiul București.

De asemenea, conform Direcției Județene de Statistică Cluj, câștigul salarial mediu brut în luna martie 2022, în județul Cluj a fost 7.780 de lei, în creștere cu 578 de lei față de luna precedentă și mai mare cu 801 lei față de luna martie a anului 2021.

În ceea ce privește câștigul salarial net în martie 2022, acesta a fost de 4.821 de lei, mai mare cu 372 de lei comparativ cu luna anterioară și cu 507 lei mai mare față de aceeași lună a anului 2021.

Numărul salariaților din județul Cluj, la finalul lunii mai, a fost de 270.337, în creșere cu 891 față de sfârșitul lunii februarie 2022 și cu 7.049 de persoane față de februarie 2021, titrează MONITORUL DE CLUJ.

spot_imgspot_img
Monitorul de Cluj
Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Avertisment NATO. Războiul submarin și internetul

Avertisment NATO. Războiul submarin și internetul. Cablurile şi conductele...

De la mare la golf. Iranul nu a fost întotdeauna dușmanul Israelului

Am avut parte de un week-end palpitant pe plan...

Casa Roset-Catargiu din Iași. Restaurarea unui simbol | Ziarul de Iași

Casa Roset-Catargiu din Iași. Institutul Național al Patrimoniului vrea...

Combaterea aspectului neplăcut din jurul buzelor: ghid pentru întinerirea periorală

Combaterea Aspectului Neplăcut din Jurul Buzelor: Ghid pentru Întinerirea Periorală