Copilul din fosă: cazul național despre care Parchetul n-a aflat nimic

Data:

Daniel Silică, copilul de trei ani înecat în fosa septică adâncă de 2 m, a dus cu el un mister sumbru, de nepătruns. A fost sau nu dat la o parte capacul gropii cu hârdău în care a căzut Daniel?

A fost o fatalitate, o neglijență a adulților sau un act de voință al unui autor rămas nepedepsit? A fost căutat acel copil din momentul dispariției sau au trecut ore până ce i-a păsat cuiva? Sunt autoritățile indiferente față de soarta unui copil dintr-o familie „de amărâți”?

Din 2019, Parchetul de pe lângă Judecătoria Pașcani n-a depășit faza cercetării in rem, „datorită complexității sale”, iar de un an niciun procuror nu s-a mai arătat prin sat, n-a mai chemat pe nimeni la declarații, n-a mai mișcat o filă din dosar. Cazul putrezește undeva într-un sertar.

„Eu vreau să se facă dreptate. Procurorii nu ne mai spun nimic, au uitat de noi. Acest suflet nu-și va găsi odihna până nu va fi spus adevărul”, a ajuns să implore mama lui Daniel.

Continuarea, în ReporterIS!

Citește și: Ce pagube ar aduce omenirii o zi fără internet – PressHUB

â Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
ReporterIS
ReporterIS
REPORTER DE IASI este un watchdog iesean, axat 100% pe interesul public. REPORTER este un avertizor de integritate, urmarind exclusiv subiecte privind cheltuirea banilor publici si activitatea decidentilor publici. REPORTER DE IASI reuneste o echipa de ziaristi de investigatie cu experienta jurnalistica de peste 20 de ani fiecare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Liceeni din Olanda voluntari în Bihor. Au ajutat bolnavi, orfani și oameni sărmani | Bihoreanul

Liceeni din Olanda voluntari în Bihor. Elevii olandezi au...

Un adolescent din Brăila, tăiat cu o macetă | De Brăila

Un adolescent din Brăila, tăiat cu o macetă. Tânărul...