Craioveancă păcălită de o femeie „deghizată” în bărbat că o va lua de soție

Data:

Craioveancă păcălită de o femeie „deghizată” în bărbat că o va lua de soție. Și-au făcut planuri împreună, iar victima a plătit peste 240.000 de lei și 17.000 de euro.

Timp de șapte ani, o femeie din Craiova, de 58 de ani, a trăit o relație de amor electronic cu un presupus bărbat, care, chipurile, locuia în străinătate.

Așa-zisul bărbat era, de fapt, o femeie, tot craioveancă, în vârstă de 38 de ani. Aceasta din urmă și-a creat o identitate fictivă și, începând cu 2016 și până în decembrie 2023, și-a clădit ”relația” cu victima prin intermediul poștei electronice. Mai precis, exclusiv prin schimburi de email-uri.

De-a lungul celor șapte ani, sub pretexte dintre cele mai variate, femeia-”bărbat” a obținut de la victimă peste 65.000 de euro, în peste 100 de tranșe.

Citește și: Simona Bungău, soția rectorului Universității din Oradea, și Simona Cavalu, o plagiatoare dovedită, cele mai prolifice cercetătoare din țară

Craioveancă păcălită. O excursie în SUA, printre promisiuni

Unul dintre cele mai complexe cazuri de înșelăciune bazată pe amor

Cum a reușit suspecta să-și țină ascunsă identitatea pentru atâta timp, iar victima să o creadă, este, cu siguranță, nu doar un caz care trebuie studiat de anchetatori, ci și un studiu de caz.

Până și polițiștii au fost de-a dreptul uimiți de complexitatea speței, de modul de operare al suspectei, detaliile la care s-a gândit și variatele metode de a-și convinge victima să-i rămână alături atâția ani. Și să-i transfere bani. Spre exemplu, un motiv a fost planificarea unei călătorii în Statele Unite ale Americii.

Se pare că relația de dragoste a fost una bazată pe încredere totală, e drept unilateral dezvoltată. Până anul acesta, în ianuarie, când victima a mers la poliție și a depus o plângere.

Articolul integral, în Știri Craiova


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Știri Craiova
Știri Craiova
StiriCraiova este un ziar online care oferă informații incisive din mediile de interes ale orașului și județului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related