Cum și-au împărțit politicienii din Iași școlile și liceele pentru concursurile de directori

Data:

Ziarul de Iași a făcut o listă a politicienilor care și-au împărțit școlile și liceele din municipiu pentru concursurile de directori

În comisia care decide cine va conduce o şcoală este şi un reprezentant al partidelor politice, venit pe filiera Consiliului Local. O situaţie hilară va fi la şcoala unde candidează Sabina Manea, fostă inspectoare, care va fi evaluată de un fost coleg de la biroul parlamentar al Cameliei Gavrilă.

Politicienii din Iași și-au împărțit școlile și liceele

Consiliul Local Iaşi a decis în această săptămână cine vor fi reprezentanţii săi în Comisia de evaluare a probei de interviu pentru directorii de şcoli. Practic, reprezentanul CL va fi unul dintre cei cinci membri din fiecare comisie de concurs care va evalua viitorii directori la proba de interviu. Astfel, potrivit listei publicate de către Consiliul Local Iaşi, listă aprobată prin Hotărârea de Consiliul Local nr. 355/03.11.2021, cei mai mulţi reprezentanţi în aceste comisii de evaluare a viitorilor directori sunt din Partidul Naţional Liberal, 29 dintre cei 72 de reprezentanţi CL. De asemenea, USR are 21 de reprezentanţi în aceste comisii, PSD are 14 membri, iar PMP are 8 reprezentanţi.

Articolul integral, în Ziarul de Iași!

Citește și: Bucureștiul are zeci de infochioșcuri turistice nefuncționale (presshub.ro)

spot_imgspot_img
Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Patronul Fermei Dacilor rămâne în arest la domiciliu. Decizia e definitivă

Patronul Fermei Dacilor rămâne în arest la domiciliu în...

Partidul Comasat Român face praf statul de drept

Partidul Comasat Român face praf statul de drept. Modificarea...

Primul primar USR dintr-un oraș care pleacă la PSD

Primul primar USR dintr-un oraș care pleacă la PSD...