Descinderi ale DNA şi DGA la Serviciul Permise şi Înmatriculări Bihor

Data:

spot_img

Descinderi ale DNA şi DGA la Serviciul Permise şi Înmatriculări Bihor. Procurori de la DNA Oradea, cu sprijinul ofiţerilor DGA, au efectuat, joi, descinderi cu percheziţii, ridicări de documente şi imagini la sediul Serviciului Permise de Conducere şi Înmatriculări Bihor, activităţile vizând existenţa unor suspiciuni de săvârşire a unor infracţiuni în legătură cu serviciul anumitor funcţionari, a informat Cancelaria Prefectului Bihor.

„Din momentul în care mi s-a solicitat suportul şi mi-au fost semnalate inadvertenţe în activitatea serviciului, am asigurat tot sprijinul pentru ca ancheta să se poată desfăşura eficient, iar cei responsabili să fie sancţionaţi conform legii. Apreciez eforturile celor de la Direcţia Generală Anticorupţie pentru a identifica neregulile din cadrul acestui serviciu. Prioritatea mea în acest moment este să asigurăm funcţionalitatea serviciului în cât mai bune condiţii posibil. Cetăţenii trebuie deserviţi în continuare şi atenţia mea se îndreaptă spre a rezolva prompt această situaţie”, a declarat prefectul Dumitru Ţiplea, potrivit Agerpres.

Citește și: Președintele Curții de Apel Timișoara și-a dat demisia după ce CSM nu i-a aprobat echipa de conducere

Serviciul Permise de Conducere şi Înmatriculări Bihor este o structură a Ministerului de Afaceri Interne, dublu subordonat. Direcţia Generală Permise şi Înmatriculări organizează şi controlează metodologic activitatea, elaborează normele şi procedurile de lucru, gestionează activitatea de pregătire a resurselor umane şi răspunde de punerea în aplicare a reglementărilor legale în domeniul permiselor şi înmatriculărilor, se precizează în comunicat.

Conform sursei citate, Instituţia Prefectului organizează activitatea curentă, asigurând elementele de logistică, precum spaţiul de funcţionare, dotările şi programul de lucru.

Sursele BIHOREANULUI spun că 17 persoane vor fi duse la audieri, ceea ce înseamnă practic întregul personal al acestuia.

Totodată, anchetatorii au ridicat documente, în cadrul unei investigații privind posibile fapte de corupție și asimilate celor de corupție.

Programul instituției cu publicul a fost suspendat pe durata descinderilor.

Citește și: Demnitarii sunt mai importanți decât preșcolarii. Guvernul suspendă mierea pentru copii. Nu și majorarea salariilor

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(FOTO: Paul Lelea / BIHOREANUL)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related