Despre tendințe și cine dă tonul în moda străzii, cu Sorin Stratulat și Ovidiu Buta | Ziarul de Iași

Data:

spot_img

“La Iași se dă tonul în ce privește grija pentru felul în care arăți”, “În Iași a existat întotdeauna mentalitatea asta că a ieși din casă înseamnă să fii impecabil/ă de sus până jos”, cred Sorin Stratulat și Ovidiu Buta, doi dintre stiliștii vedetă în lumea de beauty și fashion din România, prezenți la festivalul de modă din cadrul Romanian Creative Week.

Ziarul de Iași i-a întrebat care sunt tendințele actuale în modă, cine dă tonul în moda străzii și de unde se inspiră tinerii pentru alegerea ținutelor și a felului în care arată.

Citește și: 150 de percheziții, marți, într-o amplă operațiune de combatere a infracțiunilor economico-financiare și a celor judiciare VIDEO

Iașul se aliniază perfect cu celelalte mari orașe ale țării în ce privește moda străzii, crede stilistul Ovidiu Buta, care pune acest lucru pe seama rețelelor de socializare și a internetului, în general:

“Moda străzii e dată de cei tineri, conectați la aceleași surse de inspirație, se îmbracă de la aceleași magazine. Eu cred, e o chestie care mi se învârte în cap de la începutul anului, cred ca am ajuns într-o perioadă în care am învățat să fim relaxați cu noi, vestimentar, indiferent de ceea ce se întâmplă în jurul nostru. Oamenii sunt mult mai dispuși să-și exprime personalitatea lor reală prin vestimentație, decât să o ascundă. Și asta se datorează și influenței masive a social media, din care am învățat că putem fi oricum, putem fi fericiți, nu contează neapărat ce zic vecinii sau alții”.

„Tendințele, în general, pornesc din zona asta foarte tânără”

Citește și: Sentința prin care a fost condamnat Dan Voiculescu, suspendată de instanță. Mogulul ar putea scăpa și de plata prejudiciului

Sorin Stratulat, expert în îngrijirea, colorarea și stilizarea părului, completează spusele lui Buta: “Tendințele, în general, pornesc din zona asta foarte tânără, de 16-24 de ani, iar un trend-setter extrem de important în industria frumuseții este platforma de social media Tik-Tok care îi influențează pe aceștia. La ei în mod special se observă o tendință de lejeritate și fluiditate. Social media a modificat foarte mult peisajul acesta”.

Articolul integral, în Ziarul de Iaşi

.


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Comisia Europeană vede în roz statul de drept din România

Comisia Europeană (CE) a publicat raportul pe 2023 privind...