Diana Șoșoacă, executată silit de Fisc, inventează dușmani și lansează scenarii fanteziste

Data:

Diana Șoșoacă are de achitat obligații la bugetul de stat și din păcate are un comportament ca orice alt contribuabil rău-platnic, a declarat Lucian Heiuș, președintele ANAF.

„Din punct de vedere al ANAF, impozitele și taxele nu au culoare politică. Doamna senator Șoșoacă pentru noi este un contribuabil ca oricare altul”, a afirmat acesta.

În loc să-și achite obligațiile pe care le are, găsește sau inventează dușmani și lansează scenarii fanteziste, de multe ori, că cineva are ceva cu dumneaei.

„A acumulat niște obligații la bugetul de stat, a intrat în executare silită, i-a fost emisă somația, nu a achitat, i s-a început executarea silită prin poprirea conturilor bancare și emiterea unei adrese către Senatul României prin care i se solicită să rețină o treime din indemnizația de senator până la concurența sumei pe care o are de plată către bugetul de stat”, a afirmat Heiuș.

Citește și: Nu poți să-i consideri cetățeni de mâna a doua pe maghiari și să te miri că nu le place România

Potrivit acestuia, trebuie să înțeleagă toată lumea că atunci când ai obligații la bugetul de stat, nu contează cine ești, ce profesie ai, ce poziție ai.

Reramintim că Diana Șoșoacă a intrat în procedura executării silite de către ANAF pentru o sumă de circa 30.000 de euro, ea dând în judecată Agenția Națională de Administrare Fiscală. „Este vorba despre amenzi pe care le-am primit în timpul pandemiei și despre alte sume despre care habar nu am.

În cazul amenzilor, majoritatea au fost anulate în instanță, însă ANAF continuă să-mi instituie popriri și executări silite. Celelalte sume sunt de la cabinet, pe care le-am achitat prin ghiseul.ro. Am plăți făcute în februarie, care îmi apar că sunt în procesare”, a spus senatoarea Diana Șoșoacă.

Continuarea în Hotnews.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Semnătura lui Stelian Ion apare fraudulos pe lista de susținători ai Dianei Șoșoacă

Semnătura lui Stelian Ion apare fraudulos pe lista de...

Comunitatea LGBTQ+ are un nou centru comunitar în București

Comunitatea LGBTQ+ are de acum un nou centru comunitar...

Despre viitorul candidat de dreapta la prezidențiale: „S-ar putea s-o vedem pe Kovesi” | Aktual24

Despre viitorul candidat de dreapta la prezidențiale a vorbit...