AcasăDonează

Susține PressHub

O societate sănătoasă nu poate exista fără o presă sănătoasă. Mass-media oneste pot contribui decisiv la menținerea unui mediu social și economic curat, în care regulile sunt respectate inclusiv de către stat.

Poți contribui direct la creșterea și consolidarea PRESShub, cea mai răspândită rețea de presă din România, un actor tot mai relevant pe piața media, care face jurnalism de calitate, onest și respectând valorile deontologice și europene.

PRESShub România este deținut de către Fundația „Freedom House Inc” – Filiala București. Dacă vrei să susții jurnalismul de calitate marca PRESShub, trebuie să urmezi următorii pași

Devino membru pe Patreon

După apăsarea butonului de mai sus se va deschide o nouă pagină unde puteți deveni membru

Donează prin PayPal

După apăsarea butonului de mai sus se va deschide o nouă pagină unde puteți deveni membru

Beneficiile donatorilor

Acces la canalul de Discord

Acces la întâlnirile bilunare cu redacția

Alegi întrebarile pe care le punem politicienilor

Alegi subiectele pe care le abordăm

Mai multe modalități de a ne susține

Devino membru pe Patreon

După apăsarea butonului de mai sus se va deschide o nouă pagină unde puteți deveni membru

PRESShub este una dintre aceste publicații ale cărei misiuni sunt: apărarea democrației, consolidarea economiei de piață, integrarea companiilor românești cât mai puternic în piața comună UE, statul de drept și anticorupția, inclusiv din perspectiva unei relații oneste a instituțiilor statului cu mediul de afaceri și în strategiile de achiziții publice.

PRESShub este o publicație editată de Fundația „Freedom House Inc” – Filiala București, ONG care în cei 30 de ani de activitate în România s-a remarcat ca o susținătoare a democrației, statului de drept și a unei prese etice. Printre realizările importante Freedom House România se numără premiile „Tânărul Jurnalist al Anului”, care au recompensat cei mai buni jurnaliști din presa românească.

Donează prin PayPal

După apăsarea butonului de mai sus se va deschide o nouă pagină unde puteți deveni membru

Donează în contul bancar

FUNDAȚIA „FREEDOM HOUSE INC” – FILIALA BUCUREȘTI 

UniCredit Bank
RON: RO39BACX0000004520546002

USD: RO92BACX0000004520546018
EURO: RO12BACX0000004520546003

Redirecționează 3,5%

Redirecționează 3,5% din impozitul pe venitul persoanelor fizice completând formularul aici.

Poți redirecționa o parte din impozitul pe venit plătit pe anul anterior către redacția noastră.

 

Redirecționează 20% din impozitul pe profit

Legislația fiscală din România permite oricărei companii să ofere organizațiilor neguvernamentale sponsorizări în limita a 20% din impozitul pe venit (pentru microintreprinderi), respectiv profit (restul societăților comerciale).

Ne poți contacta, iar noi îți vom trimite toate documentele necesare.

Donează prin formularul numărul 177

Microîntreprinderile depun 2 declarații pentru ultimul trimestru fiscal al anului și efectuează plata impozitului rezultat conform calculelor. Dacă nu au utilizat în mod integral suma pe care aveau dreptul să o utilizeze în scop de sponsorizare/ mecenat/ burse private, societățile comerciale pot depune formularul 177, prin care nominalizează entitățile beneficiare ale sumelor. ANAF se ocupă de redirecționarea banilor

Contact

Pentru mai multe detalii și pachetele de beneficii pentru sponsori, contactați-ne la adresa de email mihaela.balaban@freedomhouse.ro

Nu trebuie să ne crezi pe cuvânt. Ai ajuns pe presshub.ro. Citește-ne și convinge-te singur că facem jurnalism profesionist.