Sentința în dosarul copiilor spulberați pe trecerea de pietoni, amânată a 6-a oară

Data:

Sentința în dosarul copiilor spulberați pe trecerea de pietoni a fost amânată pentru a șasea oară de către Tribunalul Hunedoara.

Sentința în dosarul copiilor spulberați pe trecerea de pietoni pentru omor și tentativă la omor calificat

Claudiu Nițariu a fost trimis în judecată, în stare de arest preventiv pentru omor, tentativă la omor calificat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia.

Citește și: Doi ieșeni luptă în Ucraina. „Din ce în ce mai mulţi români se alătură grupului”

În seara zilei de 21 decembrie 2022, un grup de copii – sportivi la Școala de Fotbal Damian Militaru – a fost lovit, de o mașină, pe trecerea de pietoni.

Un băiat de 11 ani a murit la spital, alți cinci fiind internați cu răni grave. Trei dintre aceștia au fost supuși mai multor intervenții chirurgicale.

A fugit de la locul accidentului

Individul care se afla la volanul mașinii care a spulberat copiii (atunci în vârstă de 19 ani) a fugit inițial de la locul accidentului. A fost găsit la scurt timp de polițiști, care au constatat că nu avea permis de conducere și se afla și sub influența băuturilor alcoolice.

Citește și: Analiză. În ce constă doctrina de politică externă a președintelui Biden – PRESShub

„Conducătorul auto a prezentat o concentraţie la etilotest de 0,81 mg/l, alcool pur în aerul expirat, şi a fost condus la unitatea medicală din Petroşani, în vederea recoltării probelor biologice necesare stabilirii alcoolemiei”, preciza atunci IPJ Hunedoara.

Testele au indicat 1,55 gr la mie alcool pur în sânge la prima probă, respectiv 1,40 grame la mie alcool pur în sânge a doua probă.

Preluare Gazeta de Dimineață


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursă foto: gddhd.ro)

spot_imgspot_img
Gazeta de Dimineață
Gazeta de Dimineațăhttp://gddhd.ro
Platforma online gddhd.ro acoperă, echilibrat, zona mass-media din județul Hunedoara. Informațiile principale sunt din județul Huendoara, dar nu sunt excluse județele Alba, Gorj, Timiș care își regasesc deseori loc pe platforma. Platforma reprezintă un vehiciul informațional pentru toți cei care vor să-și facă o idee despre potențialul acestui județ al României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related