Europarlamentarii români nu răspund la e-mailuri. Motivul: „Le-a scăpat”

Data:

10 din 10 europarlamentari români cărora le-a fost solicitat un punct de vedere în legătură cu cea mai importantă reformă care ar trebui făcută în România și care lipsește din Planul Național de Redresare si Reziliență, nu au răspuns solicitării nici după trei luni.

Solicitarea a fost transmisă în data de 9 februarie pe adresele de e-mail oficiale de la Parlamentul European următorilor europarlamentari: Traian Băsescu, Andrei Dragoș Benea, Vlad Marius Boloș, Daniel Buda, Dacian Cioloș, Mircea Hava, Alin Mituța, Ștefan Motreanu și Rovana Plumb. 

Cei zece europarlamentari au fost alesi pentru a exprima un punct de vedere, pe considerentul că fiecare dintre ei au într-un fel sau altul legatura cu Politicile de Dezvoltare Regionala în cadrul diverselor comisii din Parlament.

Dupa trei luni de la transmiterea solicitării, văzând că nu există reacții, în data de 4 mai am sunat la cinci din cei 10 europarlamentari la birourile din Bruxeles/ Strasbourg.

La cabinetele europarlamentarilor Traian Basescu și Adrian Dragos Benea nu a răspuns nimeni, nici la Bruxelles si nici la Strasbourg.

La cabinetul europarlamentarului Alin Mituța a răspuns unul dintre cei cinci asistenti care a identificat solicitarea, însă a spus ca: „Le-a scapat e-mailul”. Surprinzător, și de la cabinetul lui Dacian Cioloș, asistenta care a răspuns a venit cu aceeași scuză: „Ne-a scăpat”.

În schimb, de la cabinetul Corinei Crețu scuza a fost: „S-a lucrat și de acasă, au fost perturbate telefoanele, primim sute de e-mailuri” și fiecare și-a cerut scuze, numai că scuzele chiar nu ne ajută să ne îndeplinim misiunea.

Continuarea în Sud Vest.

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Armata obligatorie? Un fost ofițer se împotrivește categoric. De ce? | Aktual24

Armata obligatorie. Hari Bucur Marcu, ofițer în rezervă și...

Ziua Mondială a Libertății Presei. Despre jurnaliștii corecți și despre propagandiști

Ziua Mondială a Libertății Presei este sărbătorită în fiecare...

PNL Piatra-Neamț acuză PSD că a împărţit produse alimentare

PNL Piatra-Neamț acuză PSD că a împărţit în mai...

Acuzații de mită electorală în campania pentru Primăria Ploiești

Acuzații de mită electorală. Mihai Polițeanu, candidat independent la...