Explicația lui Cîțu pentru filmulețul cu Superman: Lipsa simțului umorului chiar mi se pare o problemă la noi

Data:

Premierul Florin Cîțu a fost întrebat la TVR care este motivul pentru care a postat clipul cu superman pe contul său de facebook. El a răspuns că nu e prima oară când postează astfel de filmulețe, că a postat și în iarnă, când circulau meme-uri cu Bernie Sanders, și că o face pentru că i se pare distractiv și pentru că are „umor”.

„Eu le primesc de la oameni aceste filmulețe. Și când mi se pare ceva funny, pun. Le pun și râd și de mine. Mi s-a părut distractiv, că era bine făcut filmul cu Superman, era chiar bine făcut, de asta am și scris: tehnologia asta. (…) Am primit si cu gladiatori… Eu sunt sincer, e contul meu personal de facebook, mi s-a părut funny și am pus. Acum, pentru asta eu mă așteptam să mă atace PSD, să ma atace AUR, chiar și USR, dar reacția lui Orban mi s-a părut bizară, dar înțeleg, acum că e în tabăra USR-istă…”, a comentat Cîțu.

„Vă considerați Superman, dle premier?” – l-a întrebat moderatorul pe Cîțu.

„ Nu, deloc, dar să se aștepte lumea să mai și râd. Lipsa simțului umorului chiar mi se pare o problemă la noi”, a răspuns acesta.

(…)

Interviul integral îl puteți regăsi accesând G4Media.

spot_imgspot_img
G4Media.ro
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related