Film omagial despre fostul baron de Argeş condamnat pentru fraudă cu fonduri europene | VIDEO

Data:

Film omagial despre fostul baron de Argeş condamnat pentru fraudă cu fonduri europene.

Un film omagial despre fostul preşedinte al CJ şi PSD Argeş, Constantin Nicolescu, va fi lansat, în această seară, la Teatrul Victoriei – Cinematograful „Sebastian Papaiani” din Piteşti.

Nicolescu, care a încetat din viaţă în luna iunie, a fost condamnat la închisoare pentru fapte de corupţie.

Potrivit afişului, filmul este realizat de Florian Silişteanu, cu participarea extraordinară a Cezarei Dafinescu, a lui Tudor Ghoerghe şi a lui Emeric Imre.

Afișul filmului despre baronul Constantin Niculescu
Afișul filmului despre baronul Constantin Niculescu

Pe același afiș apar următoarele:  „PREȘEDINTELE – despre tine şi ei, despre mine şi ceilalţi, despre el şi noi, bine şi rău… despre … OMENIE”.

Filmul reprezintă o colecţie de testimoniale, cele mai multe făcute cu telefonul, de la foşti colaboratori ai lui Constantin Nicolescu sau oameni de afaceri din judeţul Argeş.

YouTube video

Constantin Nicolescu s-a născut în anul 1945 şi era de profesie economist. A ocupat funcţia de preşedinte al CJ Argeş între 2004 şi 2014, când a demisionat după ce a fost acuzat de conflict de interese. Constantin Nicolescu a fost senator în legislatura 2000-2004 şi a condus organizaţia PSD Argeş din 2005 până în 2014.

Condamnat pentru fraudă cu fonduri europene

Constantin Nicolescu a fost încarcerat, pe 5 februarie 2015, la Penitenciarul Colibaşi, după ce a fost condamnat definitiv la 7 ani şi 8 luni de închisoare cu executare într-un dosar privind, printre altele, fraude cu fonduri europene.

El a primit şi o pedeapsă complementară de interzicere a unor drepturi, pe o perioadă de 5 ani. Constantin Nicolescu a mai fost condamnat de Curtea de Apel Bucureşti, pe 5 mai, la o pedeapsă de opt ani de închisoare într-un dosar în care a fost judecat pentru fraude cu fonduri europene în legătură cu construcţia unui pod în localitatea argeşeană Căteasca, sentinţa nefiind definitivă, titrează Reporter24.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Reporter 24
Reporter 24http://reporter24.info
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene în valoare de peste 36.000 de euro, site-ul Reporter24.info a devenit unul dintre cele mai importante din Oltenia. Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea, dar şi Mehedinţi, Teleorman şi Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related