Gala de Balet a Operei din Iași, anulată. Mai mulți angajați s-au izolat acasă

Data:

Potrivit informațiilor publicate de Ziarul de Iași, numeroase persoane din Operă sunt izolate la domiciliu după ce au constatat că sunt pozitive cu teste rapide. La DSP doar două persoane sunt însă declarate pozitiv, la trei persoane urmând a fi declarat focar. Urmarea: nu este focar de Covid declarat acolo, dar spectacolele se anulează totuşi.

Situaţia în ceea ce priveşte infectările COVID-19 în Operă nu s-a îmbunătăţit de la finalul săptămânii trecute, când „Ziarul de Iaşi” a scris despre probabilitatea ca mai mulţi protagonişti din spectacolul Carmen să fi jucat infectaţi cu SARS-CoV-2, după ce tenorul principal fusese depistat pozitiv cu 24 înainte de reprezentaţie.

Potrivit sursei citate, mai multe persoane din instituţie, în special din cor şi din zona baletului, au făcute teste rapide şi s-au izolat la domiciliu după ce acestea au ieşit pozitive. Aceştia însă au ales să nu informeze autorităţile şi nu au sunat la Direcţia de Sănătate Publică Iaşi pentru a raporta infectarea şi a demara o anchetă epidemiologică.

Articolul integral, în ziaruldeiasi.ro.

Citește și Adunarea plenară a Conferinței privind Viitorul Europei, vineri, la la Strasbourg – PressHub!

spot_imgspot_img
Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Ce au căutat românii pe Internet în 2023

Ce au căutat românii pe Internet în 2023. Conaționalii care au navigat pe Internet anul acesta au realizat căutări variate de cuvinte cheie, de la vreme la tehnologie avansată. Conform unei analize detaliate efectuate de agenția SEO TargetWeb, topul căutărilor pe Internet în România a evidențiat preferințe și tendințe interesante.

Escrocherie incredibilă cu maşini scumpe

Escrocherie incredibilă cu maşini scumpe