Primarul din Iași nu îşi mai recunoaşte semnăturile din actele anchetate de DNA

Data:

Situaţie nouă, inedită, în recentul dosar penal instrumentat de DNA la adresa primarului: Mihai Chirica pune la îndoială semnăturile sale pe actele urbanistice emise pentru intabularea blocului ilegal construit de firma „Flux” în Tătăraşi.

În declaraţia dată la DNA, Chirica a spus că semnăturile sunt executate „prea pictografic”, şi nu poate confirma cu certitudine că i-ar aparţine. În situaţia în care el le-ar fi semnat, Chirica s-a prevalat de un context legal care l-ar exonera de răspundere asupra conţinutului unui act urbanistic. De asemenea, primarul l-a luat în colimator pe principalul martor din dosar. 

„Ziarul de Iaşi” vă prezintă, în exclusivitate, declaraţiile făcute de către primar la DNA la momentul în care era suspect în dosarul „Flux”, ulterior fiind inculpat.

Audierea la DNA a primarului, în calitate de suspect, a ţinut fix 51 de minute. Asta se întâmpla în ziua de 4 februarie, în intervalul 11:20 – 12:11. În mai puţin de două ore de la audiere, DNA anunţa public măsura controlului judiciar, măsură revocată, între timp, de instanţă.

spot_imgspot_img
Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related