Reprezentanta României la concursul de frumusețe din Mexic 2022 candidează din scaunul cu rotile

Data:

spot_img

Reprezentanta României la concursul de frumusețe din Mexic 2022, o fostă studentă de top, candidează din scaunul cu rotile.

„Forța Dreptei”, formațiunea fostului premier Ludovic Orban, a trimis pentru Consiliul Local Iaşi un reprezentant care ar putea deveni vocea persoanelor cu deficienţe locomotorii, a bătrânilor cu mobilitate redusă și nu numai.

Alivia Petrea este biolog, consilier de mediu, profesor designer de interior, și o persoană care se confruntă zilnic cu obstacolele existente într-un oraş neaccesibilizat corespunzător.

Citește și: Scădere îngrijorătoare a numărului de turiști la Iași: cu 6.400 mai puțini vizitatori în primul trimestru față de aceeași perioadă din 2023 

Reprezentanta României la concursul de frumusețe a venit pe lume perfect sănătoasă

În ciuda faptului că folosește un scaun rulant pentru a se deplasa, asta nu a împiedicat-o pe tânără să exceleze din punct de vedere educaţional.

 Alivia a absolvit printre primii specializarea ,,Biologie” din cadrul Facultăţii de Agronomie, USV Iaşi, a absolvit un master în Consiliere de Mediu la Facultatea de Biologie din cadrul UAIC Iași şi un master în Genetică Moleculară, iar în prezent îşi finalizează studiile cu masterul profesional ,,Laborator Medical”.

Citește și: LA NOTTE. O lună Mai cu muzică barocă

„Deși am dobândit această condiție în urmă cu puțini ani, născută fiind perfect sănătoasă, eu am continuat să trăiesc o viață obișnuită cu studii universitare, muncă, călătorii, proiecte și implicare socială. Continui să mă implic în viața civică locală și în proiecte internaționale.

Cred că cel mai prețios lucru pe care îl dețin este mintea mea, în care investesc constant educându-mă în diverse domenii.

Apoi, ambiția și seriozitatea, prim intermediul acestor trăsături vreau să îmi folosesc ideile, cunoștințele, în folosul comunității în care trăiesc și mă dezvolt alături de 400. 000 de concetățeni ale căror nevoi, lipsuri, cât și oportunități de dezvoltare le cunosc”, a declarat aceasta pentru ,,Ziarul de Iași”.

Articolul integral, în Ziarul de Iași


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

Foto: ZDI

spot_imgspot_img
Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Comisia Europeană vede în roz statul de drept din România

Comisia Europeană (CE) a publicat raportul pe 2023 privind...