Istoricul Armand Goşu, întrebat când va fi sfârşitul lui Putin: Într-un an şi jumătate maxim

Data:

Istoricul Armand Goşu, expert în spațiul ex-sovietic, a declarat, într-o interviu transmis duminică de Prima TV, că sfârşitul preşedintelui Federaţiei Ruse, Vladimir Putin, ar putea veni într-un an, un an şi jumătate cel mult, apreciind că scoaterea acestuia din scenă va fi o combinaţie între serviciile secrete şi mişcări de protest.
Armand Goşu a fost întrebat cum crede că va sfârşi Putin, dacă va fi dat jos de popor, de serviciile de informaţii sau va părăsi funcţia prin moarte naturală.
„Scoateţi «moarte naturală» şi presupun că va fi o combinaţie între servicii şi nişte mişcări de protest”, a precizat istoricul, citat de News.ro.
Întrebat când se va întâmpla asta, Armand Goşu a răspuns: „În următoarele luni. Într-un un an, un an şi jumătate maxim. Depinde foarte mult de cât de repede Occidentul livrează armele de care au nevoie ucrainenii ca ucrainenii să îl învingă pe Putin. Cu o victorie majoră, vizibilă pentru omul de rând din Rusia, a Ucrainei”.
Citește articolul integral pe G4Media.ro
Citește și: De ce nunta lui Simion a fost un laborator de spălare a creierelor
Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
G4Media.ro
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania. Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
1 COMENTARIU
  1. Miza pare fi cu mult mai mare decit ceea ce ne imaginam . O invazie ce se dorea pasnic transformata intr-un accept popular ce ar fi adus Ucraina in componenta Federatiei Ruse ca prim pas spre refacerea URSS s-a intransformat intr-un razboi de lunga durata .Acum nimeni nu mai poate da inapoi . Cerintele initiale , facute de Rusia , ce vizau intorcerea la situatia socio politica si militara dinainte de anul 1997 au ramas doar o vorba in vint .Rusia nu poate da inapoi . Asta ar insemna sfirsitul iliberalismului peste tot in lume si sfirsitul politic al actualului conducator de la Kremlin .Ucraina nu poate da nici ea inapoi si este obligata sa lupte pina la capat .Nici Zelenski si nici Ucraina, in totalitatea ei ,nu poate renunta la visul integritatii teritoriale .Occidentul nu poate sa se opresca din a ajuta militar si economic Ucraina .Sumele de bani cheltuite pina acum nu pot fi risipite in vint . O SUA infrinta in acest razboi si o U.E. parte a acestei infringeri ne trimite automat in cel de-al al treilea razboi mondial . Dup cum se vede nu exista multe solutii .
    Fie Rusia pierde confruntarea , ceea ce pare a se apropia de adevarul din teren , fie Rusia , aflata sub impactul ce cuprinde evolutia nefasta a razboiului pleaca din teritoriile ocupate , fie se gaseste o modalitate ca Rusia sa poata iesi onorabil din razboi .Se pare ca totul se invirte acum in jurul centralei nucleare de la Zaporojie . Vom vedea daca jocul poate fi dirijat, mediatic, in sensul gasirii solutiei de oprire a razboiului . Un accident nuclear ce ar putea alunga pe toata lumea din zonele de conflict , urmat de niste intelegeri la „ masa verde ” ar fi poate solutia .Cerintele lui Zelenski ce solicita plecarea tuturor cetatenilor din regiune (deja 80 la suta au plecat ) si loviturile de o parte si de alta cazute in proximitatea centralei nucleare de la Zaporojie , ne duc cu gindul la apartia unui mic accident nuclear ,justificativ , ce ar avea ca rezultat plecarea tuturor din zonele de lupta .Poate asa se va incheia conflictul cel putin pentru 15 ani de acum inainte .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Semnătura lui Stelian Ion apare fraudulos pe lista de susținători ai Dianei Șoșoacă

Semnătura lui Stelian Ion apare fraudulos pe lista de...

Comunitatea LGBTQ+ are un nou centru comunitar în București

Comunitatea LGBTQ+ are de acum un nou centru comunitar...

Despre viitorul candidat de dreapta la prezidențiale: „S-ar putea s-o vedem pe Kovesi” | Aktual24

Despre viitorul candidat de dreapta la prezidențiale a vorbit...