Locatarii unui bloc din Craiova riscă să nu mai poată intra în clădire, după ce terenul din faţa imobilului a fost retrocedat

Data:

Locatarii unui bloc din Craiova riscă să rămână fără acces în imobil, după ce terenul din faţa clădirii a fost retrocedat unei persoane.

Prezentă, joi seara, la postul Oltenia 3TV, primarul Craiovei Lia Olguța Vasilescu (foto) a explicat că acesta este unul dintre motivele pentru care municipalitatea vrea să cumpere mai multe terenuri dintre blocuri.

„Proprietarul a venit să își îngrădească un teren și atunci ne-am dat seama că i s-au retrocedat toate aleile de acces în blocurile care sunt de jur împrejurul acestui teren şi, de asemenea, parcarea blocului și calea de acces din stradă înspre parcarea respectivă. Acolo, pentru a-i ajuta pe oameni, trebuie să găsim o soluție de achiziție. Oamenii din zonele respective rămân fără parcare, fără platformă de gunoi și fără acces în bloc și mai sunt spațiile construibile.

Pe la Schimdt este un triunghi care este construibil. Acolo au venit niște aurolaci și au pus un cort. A trebuit să  vină Poliția Locală să îi gonească. Noi nu putem să îl amenajăm pentru că este privat. Acelui om i s-a oferit 1.000 de euro pe metrul pătrat. Noi nu am putut să îl cumpărăm la 275 de euro metrul pătrat”, a declarat Lia Olguța Vasilescu.

Hotărârea prin care se cumpărau mai multe terenuri dintre blocuri a fost amânată, în ultima şedinţă a consiliului municipal, primarul solicitând refacerea evaluărilor, informează Reporter24.info.

spot_imgspot_img
Reporter 24
Reporter 24http://reporter24.info
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene în valoare de peste 36.000 de euro, site-ul Reporter24.info a devenit unul dintre cele mai importante din Oltenia. Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea, dar şi Mehedinţi, Teleorman şi Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Nicușor Dan îl vede ca principal contracandidat pe Piedone

Nicușor Dan, actualul primar al Capitalei, spune că principalul...

Cultura anihilării: comunismul și „anularea“ elitelor | Aktual24

Cultura anihilării: comunismul și „anularea“ elitelor. „Cancel culture“, aceasta...

Situl Natura 2000: Poiana narciselor de la Mogoșeni | Săptămâna Online

Situl Natura 2000: Poiana narciselor de la Mogoșeni. Un...

Vizita preotului Mega la Moscova. Reacția Episcopiei  | Bihoreanul

Vizita preotului Mega la Moscova. Reacția Episcopiei nu a...