Mamaia extremelor: În nord, cluburile duduie. Sudul abia se dezmorțește

Data:

Stațiunea Mamaia aparține extremelor în weekend-ul prelungit de 1 Mai. În timp ce iubitorii de cluburi s-au cazat în nordul stațiunii cu mult înainte să înceapă party-urile, sudul stațiunii este pustiu și abia se dezmorțește, în mod evident în așteptarea verii și nicidecum pentru a aștepta turiști în zilele care urmează.

Cu câteva excepții, zona Perla-Cleopatra, deși curată, este închisă aproape în totalitate. Un singur beach-bar din zonă face notă discordantă și termina ultimele pregătiri pentru a-și primi clienții în câteva zile. La fel, câteva mini-marketuri se pregăteau să deschidă.

Citește și: Aktual24: Gheorghe Piperea se plânge că doar doi studenți din 220 au venit la cursul lui: „Nu se poate, am doctorat la Paris. Este un evident boicot”

Cu cât avansezi în nord atmosfera începe să se dezmorțească. În zona Cazino, atmosfera este deja mai animată, angajații mai multor terase făceau curățenie de zor miercuri după-amiază, alții cărau lăzile cu răcoritoare și alcool, iar alții își întâmpinau deja în stradă potențialii clienți.

Continuare în Info Sud-Est!


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursă foto: info-sud-est.ro)

spot_imgspot_img
Info Sud-Est
Info Sud-Esthttp://www.info-sud-est.ro
Ziar regional care acoperă subiecte din județele Constanța și Tulcea, dar și subiecte cu impact la nivel național.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related