Mihai Chirica a plagiat integral mesajul de comemorare a lui Mihai Viteazul. Text furat literă cu literă

Data:

Primarul își asumă fraze pline de patos și o retorică naționalist-creștină, dar care de fapt ar fi furate de pe internet, potrivit ReporterIS.

Întreg mesajul de comemorare a lui Mihai Viteazul, postat de primarul Mihai Chirica pe Facebook, pe 9 august, a fost plagiat din alt text, scris de altcineva și care circulă de trei ani pe internet.

Fiecare frază, fiecare cuvânt sunt copiate dintr-o altă sursă, fără a fi menționată. Textul e o capro-varză patriotic-religioasă, în care expresii de adâncă respirație sufletească sunt asumate de Mihai Chirica fără ca acestea să-i aparțină.

Citește și: VIDEO Declarația stranie a lui Ciolacu la inaugurarea unei săli polivalente: „Am venit la inaugurarea unei case mortuare”

Mesajul a apărut pe contul de persoană publică a lui Mihai Chirica, cont întreținut cu postări scrise în general de echipa de comunicare de la Primărie dar pe care, uneori, mai scrie și primarul personal.

Articolul menționat a fost identificat de Reporter de Iași ca fiind generat în 2019, existând o sursă asumată: doctor Andrei Laslău

Continuarea, în ReporterIS!

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
ReporterIS
ReporterIS
REPORTER DE IASI este un watchdog iesean, axat 100% pe interesul public. REPORTER este un avertizor de integritate, urmarind exclusiv subiecte privind cheltuirea banilor publici si activitatea decidentilor publici. REPORTER DE IASI reuneste o echipa de ziaristi de investigatie cu experienta jurnalistica de peste 20 de ani fiecare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Filorusul Dorel Vișan a primit ordinul masonic Umaniterra, după o vizită la Moscova | Aktual24

Filorusul Dorel Vișan a primit ordinul masonic Umaniterra, după...

Țara Lăpușului și Țara Beiușului, tradiții și obiceiuri transpuse în cuvinte | Crișana

Țara Lăpușului și Țara Beiușului, tradiții și obiceiuri transpuse...