Nicolae Ciucă, chemat să lanseze un candidat cu probleme de integritate al PNL Olt, organizație zguduită și de un scandal sexual  | Reporter24

Data:

spot_img

Președintele PNL Nicolae Ciucă vine, duminică, într-o comună din Olt să lanseze un candidat acuzat că ar fi furat din banii companiei locale de apă, atunci când lucra ca gestionar. Totodată, organizaţia Brastavăţu a liberalilor a fost zguduită de un scandal sexual, unul dintre membrii partidului fiind arestat preventiv pentru că a întreţinut raporturi sexuale cu o minoră, colegă de clasă cu fiica sa.

Nicolae Ciucă este pus în situaţia să susţină un candidat al PNL Olt care are cel puţin probleme de moralitate, dacă nu şi penale. Potrivit documentelor obţinute de Gazeta Nouă, atunci când era gestionar la compania de apă din localitate, în perioada 2013-207, Dobre a băgat mâna în vistieria firmei, provocând o pagubă de peste 28.000 lei.

Practic, el încasa facturile de la cetăţenii comunei dar nu îi mai depunea la casieria companiei. Până la un punct, Dobre şi-a asumat situaţia şi chiar a plătit o parte din bani.

Săptămâna trecută, Cristian Constantin Dobre a postat un clip pe pagina sa de Facebook ameninţându-i cu plângeri penale pe cei care mai îndrăznesc să vorbească despre trecutul său.

Citește și: Scădere îngrijorătoare a numărului de turiști la Iași: cu 6.400 mai puțini vizitatori în primul trimestru față de aceeași perioadă din 2023 | Ziarul de Iași – PRESShub

Un membru PNL Olt de la Brastavăţu, arestat pentru relaţii sexuale cu minori

Organizaţia PNL Brastavăţu a fost zguduită de un scandal de pedofilie, în urmă cu două luni, după ce s-a aflat Marian Stoian, un bărbat în vârstă de 33 de ani din locaitate, arestat preventiv după ce a violat o copilă în vârstă de 14 ani, colegă de clasă cu propria fiică, este membru de vază al partidului.

Citește și: LA NOTTE. O lună Mai cu muzică barocă

Totul s-a petrecut în seara zilei de 11 martie, în jurul orei 20.00. Copila  în vârstă de 14 ani ar fi întreținut raporturi sexuale consimțite cu liberalul Marian Stoian.

Relaţia a fost divulgată autorităţilor de către tatăl copilei de 14 ani.Marian Stoian a fost reţinut şi, ulterior, arestat preventiv pentru 30 de zile.Până să ajungă după gratii pentru viol, Marian Stoian era propus pe lista de consilieri locali ai PNL Brastavăţu.

Articolul integral, în Reporter24

Sursa foto: Facebook/ PNL Brastavăţu


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Reporter 24
Reporter 24http://reporter24.info
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene în valoare de peste 36.000 de euro, site-ul Reporter24.info a devenit unul dintre cele mai importante din Oltenia. Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea, dar şi Mehedinţi, Teleorman şi Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Analiză: Kamala Harris și Joe Biden

Analiză: Kamala Harris și Joe Biden. Constantin Dan Cazacu...

Software-ul controversat folosit de Simion în campania sa propagandistică | Aktual24

Software-ul controversat folosit de Simion în campania sa propagandistică...