Nicuşor Dan: „PSD întârzie validarea mandatului meu pentru a ascunde ce a făcut”

Data:

Primarul ales al Bucureştiului, Nicuşor Dan, a acuzat, joi, în timpul unei conferinţe de presă în faţa sediului Primăriei Generale, că amânarea preluării mandatului său este o consecinţă a încercărilor Gabrielei Firea şi a administraţiei actuale PSD de a muşamaliza lucrurile făcute în ultimii ani.

“V-am invitat la această conferinţă ca să vă informez despre şicanele penibile ale PSD prin care încearcă în mod iresponsabil să întârzie preluarea mandatului. Suntem la 4 săptămâni de la alegeri, sunt multe oraşe, multe primării, în care primari în funcţii şi-au preluat mandatul deja de câteva zile şi au început să rezolve problemele locuitorilor. Sunt primari de toate culorile politice. La Bucureşti, la Primăria Generală, o să mai aşteptăm cel puţin o săptămână din cauza, repet, a atitudinii iresponsabile a PSD. Vorbim de 52 de cereri de apel pe care le-au făcut consilieri PSD şi apropiaţi ai PSD la hotărârea tribunalului prin care mi-a fost validată candidatura. 52 de cereri de apel care vor fi discutate luni de către Curtea de Apel Bucureşti”, a precizat primarul ales al Capitalei.

De asemenea, Nicuşor Dan a afirmat că motivele invocate în cererile respective sunt “ridicole”, adăugând că toate cererile sunt “copy-paste”, susţinând că au fost copiate inclusiv greşelile gramaticale.

spot_imgspot_img
The Epoch Times - România
The Epoch Times - Româniahttps://epochtimes-romania.com
"O nouă perspectivă asupra lumii noastre în schimbare"

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Migrația românilor, între speranță și dezamăgire | PUTEREA A CINCEA

Migrația românilor, între speranță și dezamăgire. Acesta este fenomenul...

Cum plătesc locuitorii unei comune pentru a fi dezinformați? | Gazeta de Stâlpeni

Cum plătesc locuitorii unei comune pentru a fi dezinformați?...