O delegație a Comisiei a Parlamentului European s-a întâlnit, la București, cu premierul Ciucă. Rețeaua TEN-T, una din temele discuțiilor

Data:

O delegație a Comisiei pentru transport și turism a Parlamentului European, condusă de deputatul european Marian-Jean Marinescu (PPE, RO), vizitează România în perioada 23-25 mai, pentru a discuta cu autoritățile române despre stadiul proiectelor privind rețeaua transeuropeană de transport (TEN-T) în România, precum și provocările și poveștile de succes inspirate de Strategia UE pentru regiunea Dunării.

Din delegația PE fac parte deputații: Marian-Jean Marinescu (PPE, RO), Gheorghe Falca (PPE, RO), Elżbieta Katarzyna Łukacijewska (PPE, PL), Rovana Plumb (S&D, RO) și Dorien Rookmaker (ECR, NL).

Discuții despre rețeaua TEN-T

„Membrii delegației s-au întâlnit astăzi cu Prim-Ministrul României, Nicolae Ionel Ciucă, ulterior participând la o serie de întâlniri cu membri din Senatul României, cu reprezentanți ai ministerelor române și ai autorităților locale”, precizează Biroul Parlamentului European în România.

Pe agenda vizitei sunt și portul maritim și orașul Constanța, regiunea Dunării de Jos și punctele de trecere a frontierei din România în Ucraina și în Republica Moldova.

spot_imgspot_img
Roxana Stancu
Roxana Stancu
Roxana Stancu (REPER MEDIA Argeş) are 20 de ani de experiență în jurnalism. A debutat în anul 2000, în TV, iar de atunci a profesat atât în presa audiovizuală, cât și în cea scrisă (locală și națională).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

VIDEO Dominic Fritz a cântat la pian „Deșteaptă-te, române!”, de Ziua Națională

Dominic Fritz a cântat la pian, instrumentul fiind amplasat...

O statuie a Reginei Maria, inaugurată oficial de Ziua Naţională, la Deva

O statuie a Reginei Maria, inaugurată oficial. Peste 2.000...

VIDEO. „Noi suntem români”, cântat într-un avion cu 200 de pasageri

„Noi suntem români", cântat de ansamblul „Dor românesc", din...