Orădeanul care a câștigat un Grammy vrea să se întoarcă în România

Data:

Orădeanul care a câștigat un Grammy vrea să se întoarcă în România. Sergiu Gherman, orădeanul cunoscut cu numele de scenă Rappy, care a devenit producător muzical în America și a câștigat un Grammy pentru colaborarea cu Kendrick Lamar, spune că își dorește să se reîntoarcă în România, țară cu care se mândrește.

„Iubesc să vizitez Europa și cred că cel mai bun medicament pentru suflet este să fiu acasă. La un moment dat, mă voi restabili în România și voi veni aici doar când trebuie”, a declarat Gherman pentru publicația românească PressOne.

Crescut într-o familie care aprecia muzica bună, Sergiu Gherman (35 de ani) a urcat pe scena muzicală de la 12 ani, când a ținut primul concert în Oradea. Un an mai târziu, a început să-și înregistreze propriile piese. În 2008, rapperul s-a mutat în America, unde a ajuns un nume de rezonanță în industria hip-hop-ului, dar nu i-a fost ușor.

Citește și Unde duce dependența de jocuri de noroc: Andrei își pierde salariul într-o oră

„Am fost mereu pe fază, cu orice eveniment de networking, orice concert unde mergea câte un producător sau muzician pe care-l admiram. Eu eram acolo, mereu pregătit.

Am trimit sute de mail-uri, am fost refuzat de nenumărate ori, dar nu mi-am pierdut vreodată entuziasmul. Am văzut succesul și tot ceea ce vine după, întotdeauna”, a spus el.

În 2023, albumul „Mr. Morale & The Big Steppers” al lui Kendrick Lamar, pentru care a lucrat cu echipa de producție a lui Sergiu Gherman, a primit premiul Grammy pentru „Cel mai bun album rap”.

„Grammy-ul aparține lui Kendrick, dar noi câțiva care am lucrat la acest material ne bucurăm enorm să facem parte dintr-un body of work care a câștigat un așa premiu, plus o nominalizare la Albumul Anului”, a spus Rappy, citat de publicația Bihoreanul.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Bihoreanul
Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Procurorul Onea se întoarce la DNA

Instanța supremă a anulat ordinul fostului procuror șef al...

Dator la Fisc cu 55 milioane de euro, primarul Negoiță a suspendat executarea silită cu ajutorul instanței

Primarul Negoiță a suspendat executarea silită cu ajutorul instanței...

LA NOTTE. O lună Mai cu muzică barocă

LA NOTTE. O lună Mai cu muzică barocă. Ansamblul...

Bookfest 2024. Capitala cărților bune

Bookfest 2024 este capitala cărților bune din 29 mai....