Park&Ride, peste 800 de locuri de parcare vor fi amenajate în zona Aeroportului „Avram Iancu” | Monitorul de Cluj

Data:

Park&Ride, peste 800 de locuri de parcare vor fi amenajate în zona Aeroportului „Avram Iancu” din Cluj, pe strada Traian Vuia.

Problema taxiurilor din zona Aeroportului va fi rezolvată prin crearea de locuri special amenajate pentru taximetre la Park&Ride-ul de pe Traian Vuia.

Primarul Emil Boc a anunțat o serie de măsuri pentru rezolvarea problemelor legate de taxiuri în zona Aeroportului.

Park&Ride, 800 de locuri de parcare

Citește și: Ce a făcut Orbán în primele 10 zile de la preluarea președinției Consiliului UE

Astfel, după cum arată edilul, unii turiști care au aterizat la Cluj au reclamat deficiențe în ceea ce privește serviciile în regim de taxi, precum cele legate de lipsa de monitorizare a prețului pe kilometru pentru cursele oferite. 

Aflat în vizită pe șantierul Park&Ride-ului din zona Aeroportului, edilul Emil Boc a arătat că prin crearea a peste 800 de locuri de parcare, traficul și poluarea din oraș vor fi diminuate.

Citește și: Copilărie încheiată prematur. Ce se întâmplă cu mamele minore aflate în grija statului

Este dedicat celor care vin la Cluj dinspre alte localități

Mai mult, în zona Park&Ride-ului vor fi amenajate locuri de parcare pentru taxiuri, iar călătorii care vor ateriza pe Aeroportul din Cluj vor dispune de bancomate special amenajate pentru comanda taximetrelor, cu informații despre firma de taxi și prețul pe kilometru pentru serviciul prestat.

În câteva clipe, taxiurile parcate în zona Park and Ride-ului își vor putea prelua clienții. 

„Acest parking este dedicat celor care vin la Cluj dinspre alte localități, și pentru a descongestiona traficul, își vor putea lăsa mașinile, iar exact în fața parkingului va fi o stație de transport public, cu mijloace de transport în comun care îi vor duce în oraș, cu rute regulate ce le va permite să ajungă în orce colț al orașului”, a anunțat Emil Boc prin intermediul unui mesaj publicat pe pagina sa de Facebook. 

Continuarea în Monitorul de Cluj

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(sursa foto: monitorulcj.ro)

spot_imgspot_img
Monitorul de Cluj
Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related