Piesa „La câţiva oameni distanţă de tine”, în regia lui Radu Afrim, în premieră națională la Bistrița. S-au cumpărat aproape toate biletele

Data:

La Bistriţa, în premiera naţională, urmează să fie pus în scenă spectacolului de teatru „La câţiva oameni distanţă de tine” de Dan Coman în regia lui Radu Afrim. Proiectul a venit tocmai din partea lui Radu Afrim încă de anul trecut când se discuta despre nevoia unui teatru municipal la Bistrița. Au fost voci în comunitate care au susținut că la Bistrița nu există public pentru teatru. Iată că în doar 24 de ore au fost epuizate biletele puse în vânzare pe iabilet.ro. La această oră mai sunt disponibile 14 bilete. Reamintim că petiția pentru Salvarea Cinematografului 23 August/Omnia a avut ca obiectiv salvarea clădirii și înființarea unui teatru la Bistrița.

Conform unui anunț, Primăria Municipiului Bistriţa şi Centrul Cultural Municipal „George Coşbuc” invită bistrițenii la spectacolul de teatru „La câțiva oameni distanță de tine” după Dan Coman în regia lui Radu Afrim. Premiera naţională: 31 iulie şi 1 august la Palatul Culturii, ora 19.00. Din septembrie piesa se va juca în ţară.

Spectacolul, o coproducţie a Centrului Cultural Municipal ”George Coşbuc” şi a Teatrului Naţional „I.L. Caragiale” din Bucureşti, are o distribuţie excepţională cu mari actori îndrăgiţi şi recunoscuţi de publicul românesc şi lumea teatrului şi filmului: Marius Bodochi, Marius Manole, Mirela Oprișor, Ştefan Iancu, Flavia Giurgiu, Natalia Călin. Scenografia este realizată de Sabina şi Bianca Vesteman.

„La câțiva oameni distanță de tine” este un spectacol care vorbește, cu umor, ironie și candoare, despre realitatea imediată și despre cum se modifică ea cu fiecare nouă poveste pe care o generează. Un spectacol despre apropierea dintre oameni. Despre distanțele dintre noi care cresc și descresc odată cu fiecare alegere, cu fiecare vis, cu fiecare întâlnire. Un spectacol dinamic și poetic in care singurătatea plutește de la o viață la alta, de la o familie la alta, de la un loc la altul. Un spectacol despre speranța la o viață mai bună. Despre plecări la muncă în străinătate și reveniri care dezechilibrează. Despre Bistrița și geografiile interioare ale locuitorilor săi. Despre fericirea care se află la câțiva oameni distanță de tine.

Continuarea în Saptamana.online

Citește și: Focus in the Park, ediţie aniversară, la Sibiu

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Radu Afrim / Facebook)

spot_imgspot_img
Ion Lucian Petraș
Ion Lucian Petraș
Ion Lucian Petraș este editor al publicației bistrițene Săptămâna online. Ofițer în rezervă, analist de intelligence și jurnalist. Are o experiență bogată în analiza de intelligence, este expert în domeniul securității naționale și vrea să contribuie la dezvoltarea spiritului civic prin lansarea acestui săptămânal și alte proiecte civice interesante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Liceeni din Olanda voluntari în Bihor. Au ajutat bolnavi, orfani și oameni sărmani | Bihoreanul

Liceeni din Olanda voluntari în Bihor. Elevii olandezi au...

Un adolescent din Brăila, tăiat cu o macetă | De Brăila

Un adolescent din Brăila, tăiat cu o macetă. Tânărul...