Pletoșii, rock-ul și poveștile au dispărut din Vama Veche. Stațiunea a ajuns banală, „cu de toate”

Data:

Vama Veche nu mai este de mulți ani locul unde vii ca să-ți găsești pereche, nici egalul libertății fără limite sau locul unde orice-ai face nimeni nu te bagă în seamă pentru că nimeni nu te judecă, așa cum era la trecerea dintre anii ’90 și 2000.

Din diverse și prea multe motive ca să poată fi explicate aici, Vama Veche s-a schimbat încet, dar sigur într-o stațiune mai întâi modernizată cu forța de administrația din Limanu (vezi, spre exemplu, pistele de beton trântite de-a lungul stațiunii până la graniță), apoi într-un loc botezat ”cool” de hipsteri și corporatiști pentru ca, în cele din urmă, astăzi să fie dezbrăcată de tot ce însemna Vama înainte și aruncată în anonimatul unei stațiuni obișnuite, ba pe aproape banale de pe litoral.

Pletoșii, rock-ul și poveștile au dispărut, urma lor fiind luată de clubberi, hipsteri și familii cu copii, tiribombe, tarabe cu plastice, iar locul berilor la pet sau draft de pe plajă a fost luat de cocktailuri sau frappeuri la terase cu specific grecesc.

Citește articolul integral și vezi o galerie foto din Vama Veche pe G4Media.ro.

Citește și: Un mormânt vechi de cel puţin 2.500 de ani, descoperit de arheologi în Neamț
Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: G4Media.ro)

spot_imgspot_img
G4Media.ro
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania. Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related