PNL nu va propune luni nicio variantă de premier „dacă nu se conturează o majoritate”

Data:

În ședința Biroului Executiv Național de vineri, Partidul Național Liberal a stabilit că, dacă nu se conturează o majoritate, nu va propune luni, la întâlnirea de la Cotroceni nicio variantă de premier.

„Ținând cont de nevoia de deblocare a crizei politice următoarele: În eventualitatea în care nu se conturează o majoritate, decizia conducerii PNL este aceea de a se prezenta fără a face propunere de premier la consultările de luni, de la Palatul Cotroceni.
În eventualitatea în care se conturează o majoritate parlamentară, nominalizarea PNL, pentru funcția de prim-ministru, la consultările de luni, de la Palatul Cotroceni, va fi Florin Cîțu, prim-ministrul interimar, președintele PNL.
Decizia PNL ca premierul sa fie președintele partidului nu se modifică”, a anunțat vineri PNL, pe pagina de Facebook a partidului.

Amintim că luni, la Palatul Cotroceni încep consultările convocate de președintele Klaus Iohannis pentru formarea următorului guvern.

spot_imgspot_img
Roxana Stancu
Roxana Stancu
Roxana Stancu (REPER MEDIA Argeş) are 20 de ani de experiență în jurnalism. A debutat în anul 2000, în TV, iar de atunci a profesat atât în presa audiovizuală, cât și în cea scrisă (locală și națională).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Soția se luptă cu soțul ei pentru primărie. Campanie electorală în Mehedinți

Soția se luptă cu soțul ei pentru primărie. Primarul...

O altfel de cenzură: propaganda, partidele și presa | Deutsche Welle 

O altfel de cenzură: propaganda, partidele și presa. Credibilitatea...

Un nou contract pentru reabilitarea liniilor de tramvai din București

Un nou contract pentru reabilitarea liniilor de tramvai din...