VIDEO PNL trimite în Consiliul Local Coșoveni un „pistolar” misogin: „Femeile sunt niște săgeți – le folosești și le arunci”

Data:

Consiliul Local Coșoveni urmează să primească în rândurile sale un nou consilier local, în urma demisiei unuia dintre aleși. Supleantul vine de la PNL, dat fiind faptul că demisionarul fusese ales de pe lista liberalilor. Stelian Cătălin Moja (foto) urmează să depună jurământul în cadrul ședinței ordinare programată joi, 9 februarie, potrivit Știri Craiova.

Cine este penelistul? Ei bine, Cătălin Moja s-a remarcat pe Facebook, în urma unor „live”-uri și postări de ”șmecher”, în care afirmă, printre altele, că femeile sunt „săgeți” folosite la nevoie, care apoi sunt aruncate. Afirmațiile au fost făcute în contextul în care unii dintre cetățenii comunei au început să-și manifeste cu voce tare nemulțumirile legate de activitatea și conducerea Primăriei Coșoveni, instituție în care și soția lui Cătălin Moja lucrează.

Citește și Lege cu dedicație pentru fiica lui Daea. Vânarea cormoranilor, prelungită tot timpul anului
Interacțiunea dintre unii funcționari și contribuabili s-a transformat într-un adevărat război, mai ales în spațiul public virtual, unde s-a ajuns la amenințări și discreditări.

Iar anumiți lucrători din primărie au ajuns să se folosească de documente personale depuse de aceștia în încercarea de a se răzbuna.

Continuarea, în Știri Craiova


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Știri Craiova
Știri Craiova
StiriCraiova este un ziar online care oferă informații incisive din mediile de interes ale orașului și județului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Un apartament în Cluj costă 200.000 de euro, în Madrid 170.000 de euro. Ce fac tineri

Un apartament în Cluj costă 200.000 de euro, în...

Fetele care s-au sinucis împreună, hărțuite pentru orientarea lor sexuală? Vor să fie îngropate una lângă cealaltă

Adolescentele de 15 ani, eleve în clasa a IX-a la Liceul Retezat din Uricani și Mihai Viteazu Vulcan, au fost colege de clasă în generală. După moartea lor ipotezele sunt multe, inclusiv o relație de iubire interzisă, dar și că ar fi consumat substanțe interzise.

Cadou de Crăciun accesibil ca preț și de mare efect

Cadou de Crăciun accesibil ca preț și de mare...