Premierul anunță că pachetul de măsuri pentru protejarea populației și a economiei e aproape gata

Data:

Premierul Nicolae Ciucă a anunțat miercuri că a primit din partea ministrului Muncii, Marius Budăi, și a ministrului Energiei, Virgil Popescu, situația actualizată a plăților făcute furnizorilor în contul cheltuielilor cu plafonarea și compensarea prețurilor la energie. Ambele ministere au început deja procesarea plăților, a spus prim-ministrul.

 „Suntem aproape de finalizarea pachetului de măsuri la nivelul Guvernului, pentru a continua măsurile de protecție a populației şi a economiei față de evoluția prețurilor la energie și gaze.
Am avut analize desfășurate la nivelul ministerelor Energiei, Finanțelor, Mediului, Muncii, Economiei, Antreprenoriatului și Turismului și, desigur, întâlniri și discuții în cadrul comitetului interministerial.
Am avut, de asemenea, întâlnire la nivelul coaliției, măsurile fiind în principiu finalizate”, a spus, miercuri, premierul Nicolae Ciucă.

Joi urmează o nouă întâlnire în cadrul comitetului interinstituțional.

„Vom comunica apoi aceste măsuri, care, încă o dată, vin să asigure un set de mecanisme, astfel încât protejarea populației și a economiei să se realizeze pe o perioadă mai lungă de timp”, a mai spus Nicolae Ciucă.


spot_imgspot_img
Roxana Stancu
Roxana Stancu
Roxana Stancu (REPER MEDIA Argeş) are 20 de ani de experiență în jurnalism. A debutat în anul 2000, în TV, iar de atunci a profesat atât în presa audiovizuală, cât și în cea scrisă (locală și națională).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Procurorul Cristian Ardelean mai are un  pas și se întoarce la DNA Oradea

Procurorul Cristian Ardelean mai are un  pas și se...

Nicușor Dan îl vede ca principal contracandidat pe Piedone

Nicușor Dan îl vede ca principal contracandidat pe Piedone...