Premierul Marcel Ciolacu îl face consilier onorific pe Victor Ponta. De la AUR, înapoi la PSD

Data:

Premierul Marcel Ciolacu îl face consilier onorific pe Victor Ponta – fostul premier PSD a cochetat în ultima vreme cu partidul extremist AUR. Victor Ponta a devenit consilierul onorific al premierului Marcel Ciolacu în domeniul relațiilor economice internaționale, conform deciziei publicate vineri în Monitorul Oficial.

Activitatea este neremunerată.Victor Ponta a declarat pentru G4Media că îl va consilia pe Marcel Ciolacu doar pe probleme economice internaționale. El a precizat că nu va fi plătit de Guvern și că activitatea de consiliere nu vizează politica internă: ”Va fi un test de colaborare pentru amândoi”, a mai spus Victor Ponta pentru G4Media.

Citește și Alexandra s-a rugat de medici să o opereze până în ultima clipă – Mesajele ei către medici au rămas fără răspuns 

Victor Ponta declara la România TV, la scurt timp după nunta lui George Simion, că îl apreciază pe liderul partidului extremist AUR, numindu-l ”singurul om politic care spune ceva”, în timp ce îl critica pe Nicolae Ciucă, partenerul de guvernare al lui Marcel Ciolacu, că ”citește de pe foaie”.

Ponta spunea și că dacă AUR va veni la guvernare ”va fi mai rău”, dar nu din cauza derapajelor extremiste ale partidelor, ci din cauză că nu are specialiști care ar putea rezolva problemele României, cum ar fi fiscalitatea, infrastructura etc.

Câteva luni mai târziu, în decembrie 2022, Ponta l-a susținut pe George Simion pe Facebook la o postare referitoare la ”cetățenii de mâna a doua”, titrează Economedia.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Economedia.ro
Economedia.ro
Economedia este site de știri și analize economice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Cum ar trebui alianțele politice să interpreteze rezultatele la alegerile politice

Valentin Naumescu, profesor de relații internaționale la Facultatea de...

Majorarea prețului gazelor cu peste 50%. Ce soluții are guvernul polonez | Aktual24

Majorarea prețului gazelor cu peste 50%. Ce soluții are...

Ce efecte are populismul asupra economiei | Revista22

Ce efecte are populismul asupra economiei? Consecințele sunt numeroase...