Primarul Sucevei, Ion Lungu, vrea să participe la 15 festivități de deschidere a anului școlar. Anul trecut a bifat 13

Data:

Primarul din Suceava, Ion Lungu, a declarat într-o conferință de presă, că are de gând să participe la festivitățile din 15 școli. Primele deschideri de an școlar au avut loc pe 5 septembrie, copiii fiind chemați din vacanță pentru a participa la întâlnirea cu edilul.

Oficial, anul școlar începe luni, 11 septembrie, la ora 9 în întreaga țară.

Potrivit publicației Crai Nou, pe 4 septembrie, primarul a luat parte la prima manifestare organizată la Şcoala Gimnazială şi la Grădiniţa „Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava”, din subordinea Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților.

Respectul primarului

Edilul a precizat că demersul său nu este unul electoral, ci o formă de respect față de profesori. „Ştiu că mulţi mă judecă, mă critică, dar aceasta este problema lor. Eu merg din respect pentru aceste şcoli, pentru aceşti profesori. Am avut o relaţie foarte bună cu unităţile de învăţământ. Niciodată nu m-am băgat în treburile lor interne şi nu a fost schimbat vreun director de şcoală doar pentru că aşa a vrut primarul Lungu. Cei care şi-au văzut de treabă sunt directori şi azi” a subliniat şeful municipalităţii.

Rămâne de văzut cum va acoperi primarul celelalte 14 unități de învățământ, cât vor dura ceremoniile și cât vor trebui copiii să-l aștepte pe edil.

Nu e prima dată când primarul Lungu face acest lucru. Anul trecut, el a participat la deschiderea anului şcolar 2022 – 2023 la 13 unităţi de învăţământ din municipiul Suceava. Lungu este primar de 19 ani în Suceava, fiind ales din partea PNL.

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related