PSD a pus un deputat care se autointitula comunist să vorbească la şedinţa consacrată Revoluţiei

Data:

PSD l-a delegat pe deputatul Adrian Solomon să vorbească în Parlament la şedinţa solemnă consacrată împlinirii a 32 de ani de la Revoluţia Română din Decembrie 1989. Aceasta în condiţiile în care, în anul 2014, Solomon se autointitula cu mândrie „comunist”, relatează Aktual24.ro.

„Suntem astăzi la 32 de ani de la Revoluţia română, în momentul în care parcă vorbim cu foarte multă timiditate despre Revoluţie. Vorbim cu multă timiditate despre ceea ce românii au înfăptuit acum 32 de ani şi anume schimbarea unui regim totalitar care vreme de 45 de ani a condus această ţară, dar, mai mult decât atât, a încălcat drepturile şi libertăţile cetăţenilor din România. Regimul dictatorial şi personal al lui Ceauşescu adusese întreaga naţiune română la exasperare, iar revolta din Timişoara, cea din Bucureşti şi din alte oraşe ale ţării a descătuşat toate energiile pozitive ale poporului român împotriva unui regim care îşi trăia ultimele clipe. Din nefericire, astăzi, la 32 de ani, tot mai mulţi vorbesc despre altceva, că a fost lovitură de stat, că a fost loviluţie, sfârşind într-o expresie care să le înglobeze pe toate, evenimentele din decembrie ’89”, a spus Solomon, în şedinţa de plen comun a Parlamentului.

El a adăugat că, la 32 de ani de la Revoluţie, a venit momentul „să căutăm printre noi acele resurse de conştiinţă şi să declarăm Revoluţia glorioasă”.

În 2014, acelaşi Solomon afirma că este „un pesedist adevărat şi un comunist”.

„Sunt un pesedist adevărat şi nu mă dezic de calitatea mea de membru de partid şi nici de structura mea socialistă şi chiar, de multe ori, comunistă. Cine are ceva de comentat să vină să-mi contraargumenteze. Da, recunosc că sunt comunist. Dar un comunist luminat, unul care acceptă armonia socială şi nu are în programul său politic lupta de clasă”, susţinea Solomon.

Mai reamintim că deputatul PSD Adrian Solomon, cel care susţine că acceptă „armonia socială”, este cunoscut pentu desele sale derapaje verbale şi pentru modul grobian în care se adresează membrilor opoziţiei, titrează THE EPOCHTIMES ROMANIA.

spot_imgspot_img
The Epoch Times - România
The Epoch Times - Româniahttps://epochtimes-romania.com
"O nouă perspectivă asupra lumii noastre în schimbare"

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Tot mai departe de șefia NATO. Contracandidatul lui Iohannis are și susținerea Turciei | Revista22

Tot mai departe de șefia NATO. Contracandidatul lui Iohannis...

„Veranda”, un dosar care dezvăluie caracatița imobiliară din Iași | Ziarul de Iași

„Veranda”, un dosar care dezvăluie caracatița imobiliară din Iași...

Focar de pestă porcină africană, confirmat la o fermă din Olt | Reporter24

Focar de pestă porcină africană, confirmat la o fermă...

Candidatura unui condamnat susținut de AUR a fost respinsă | Reporter24

Candidatura unui condamnat susținut de AUR a fost respinsă....